De-abia inaugurat, drumul Stoeneşti-Dragoslavele a crăpat!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Drumul Judeţean 725 care leagă localităţile Stoeneşti si Dragoslavele a crăpat zilele acestea, punând circulatia în dificultate. Muscel Tv a prezentat ieri un reportaj pe această temă, semnalând că drumul respectiv de-abia a fost inaugurat, în noiembrie 2018, dar asfaltul a cedat odată cu peretele de sprijin, cel mai probabil din cauza unei lucrări de mântuială. Primarul din Stoeneşti, Ion Marin, a declarat pentru Muscel TV că asfaltul nu a fost bine tasat, acesta fiind motivul pentru care a cedat la trafic.

AICI: Reportajul MUSCEL TV de ieri, 26 iunie

Întrebat care este situaţia actuală, dacă autorităţile vor lua măsuri, urmare a semnalelor trase, primarul Ion Marin de la Stoeneşti a declarat pentru interespublic.ro: „În acest moment sunt chiar aici, pe porţiunea de drum care ridică probleme. Eu cred că asfaltul a cedat din cauza ploilor. Am înţeles că maine se vor face lucrări pentru remediere. Porţiunea afectată este de circa 15 metri. ”

Autorităţile declarau în toamna anului trecut că mai trebuie făcute nişte retuşuri şi că întregul proiect va fi finalizat până la finele lui 2018. Iarna a împiedicat însă terminarea lucrărilor. Interespublic.ro l-a mai întrebat pe primar de ce a fost inaugurat un drum ale cărui lucrări nu au fost finalizate: „Nu a fost inaugurată întreaga lucrare. A avut loc darea în folosinţă a asfaltului.”- a declarat edilul pentru interespublic.ro. Executantul acestei lucrări este o societate aparţinând omului de afaceri Nicolae Ivănescu.  Ivănescu s-a aflat la inaugurarea din toamna anului trecut, alături de parlamentarii Şerban Valeca şi Gheorghe Marin, dar şi de conducerea administraţiei judeţene.

 

Foto- MUSCEL TV

Write A Comment