Consilierul judetean Catalin Bulf: “Domnul Dan Manu nu are alura de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş şi ştie asta!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Consilierul judeţean PMP, Cătălin Bulf, s-a aflat săptămâna trecută la Argeş TV pentru a vorbi despre rolul pe care acesta îl mai are în viaţa politică, dar mai ales în administraţia locală, ca şi consilier judeţean. Bulf a declarat pe postul TV că nu a ieşit din politică, ci a preferat să facă un pas înapoi pentru a observa mai bine cum decurg lucrurile în administraţie. Ce a observat domnia sa, din postura din afara terenului de partid? Că, cităm, “viciile private duc la beneficii publice”.

# Bulf l-a acţionat în judecată pe Dan Manu

Cătălin Bulf a vorbit în principal despre lipsa de comunicare şi transparenţă a preşedintelui CJ, Dan Manu, în deja cunoscuta problematică privind investiţiile de la Ghiţu-Molivişu (temă amplu dezbătută de publicaţia Gherila), acuzând faptul că nu este normal şi legal ca şeful CJ să refuze să pună la dispoziţia consilierilor judeţeni ultimul raport de audit, plătit din bani publici cu un miliard de lei vechi. Bulf a mai declarat că l-a acţionat în judecată pe preşedintele Dan Manu, pe acest subiect şi că aşteaptă să afle care au fost constatările auditorului asupra banilor cheltuiţi în proiectul montan. Consilierul judeţean PMP a mai susţinut că Dan Manu s-a obişnuit să evite răspunsuri concrete la probleme actuale, care trebuie tranşate şi lămurite, în faţa consilierilor sau a argeşenilor.

# “Manu nu ştie şi nu vrea să înveţe management”

“Singurul lucru notabil care s-a întâmplat în administraţia “Manu” este că acesta şi-a făcut duş cu toaletă, în rest nu s-a făcut nimic. Aşteptăm un bilanţ după un an de mandat. Drumurile judeţene sunt pe minus, la noul sediu al Centrului Judeţean pentru Cultură, la Cinematograful Lumina, se fac lucrări fără autorizaţie de construcţie. La Molivişu, se aşteaptă să se închidă firmele care au lucrat acolo, pentru a se acoperi tot ce s-a lucrat. Domnul Manu este un intelectual pârât. Dânsul nu numai că nu ştie, dar nici nu vrea să înveţe management.” – a mai declarat Cătălin Bulf. Referitor la invocarea unui dosar penal, care blochează comunicarea despre rezultatele investiţiilor din turismul de la Arefu, Bulf a mai spus: “Reclamaţia penală a devenit o practică a domnului Dan Manu de a ascunde adevărul consilierilor judeţeni.”

# La CJ, se votează 15 hotărâri în şapte minute

Bulf aşteaptă să afle cum va arăta bilanţul activităţii lui Dan Manu şi care vor fi realizările pe care acesta urmează să le menţioneze: “Bilanţul care va urma poate să fie un copy-paste după bilanţurile anterioare. Şi cel mai mic SRL care vinde gumă sau zarzavat în piaţă cred că are un bilanţ mai serios decât cel al Consiliului Judeţean Argeş. Capacitatea noastră, a consilierilor judeţeni, de a contribui în bine la deciziile judeţului , este blocată. Nici noi, nici PNL nu putem schimba prin vot absolut nimic în cadrul Consiliului Judeţean Argeş. Se votează 15 hotărâri în şapte minute. Domnul Dan Manu nu are alura de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş şi ştie asta. Iar Consiliul Judeţean este astăzi o Vale a Plângerii.” – a conchis Cătălin Bulf.

Write A Comment