Consilierul lui Cornel Ionica a CLACAT: I WILL NOT DO IT

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Astazi, Dan Hodos, consilierul pe probleme economice al primarului Pitestiului, Cornel Ionica, a clacat dupa sase luni de activitate petrecute in sanul administratiei locale. Hodos paraseste Primaria Pitesti si spune cuvinte amare, explicandu-si aceasta decizie pe pagina de socializare. “:

“Nu am mai putut sa fiu de acord cu decizii care nu ma reprezinta si sa particip la acte de administratie LIPSITE de transparenta si EFICIENTA.

“Am predat biroul si am sa renunt la salariu. Am ALES etica, demnitatea si libertatea. In plus, am vazut foarte putine intentii in a face administratie performanta si a demara proiecte/echipe organizate profesionist, pe termen mediu-lung. Deci, NU AM VAZUT SANSE REALE DE A AVEA UN REZULTAT POZITIV. Remarc LIPSA viziunii si a unui plan de management pe termen mediu-lung.

Previzionez un VIITOR DIFICIL pentru primarie si oras. In echipa sunt foarte putini oameni competenti. Nivelul de adaptabilitate la noua forma a managementului public este foarte scazut si rezistenta la schimbare foarte mare. Pitestiul DECADE, ca metropola, in conditiile in care ar trebui sa creasca. Usor-usor, Pitestiul o sa scada in optiunile de investitii si viata pentru companii si oameni. Singurele elemente care ne tin in viata sunt: pozitia geografica si industria existenta (in principal, Dacia).”- a spus Dan Hodos.

CE TREBUIE SA STII: Dan Hodos s-a remarcat ca si consilier independent la Primaria Pitesti si este reprezentantul Lets Do it Romania, asimilindu-si deviza I WILL DO IT si pentru Pitesti.

CE TREBUIE SA MAI STII: Ca la Primaria Pitesti, Dan Hodos… DID NOT DO IT, pentru ca…HE COULD NOT DO IT, dupa chiar cum domnia sa a afirmat.

Write A Comment