48.045 lei CASH! Tu ce pensie vei avea la bătrâneţe?

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

În judeţul Argeş, cea mai mare pensie la Legea tradiţională 263/2010, adică cea de asigurări sociale, este de 14.544 lei, bani în mână, şi este ridicată lunar de un fost inginer în industria nucleară. Aceasta este urmată de pensii precum 13.340 lei şi  12.495 lei, tot BANI ÎN MÂNĂ, câştigate după ani de muncă tot în industria nucleară (ICN Mioveni). Cele mai luxoase pensii, şi anume cele SPECIALE provin însă din magistratura argeşeană, după cum spune Casa de Pensii Argeş. Recordul îl deţine după după cum ştiţi Gheorghe Bălăşoiu, fost magistrat, fost director al Penitenciarului Colibaşi.

Bălăşoiu a ajuns să ridice astăzi o pensie de…48.045, bani în mână, având brutul de…56.816 lei.

Bălăşoiu este fericitul deţinător al celei mai mari pensii speciale din România. După ce a ieşit la pensie, a fost şi avocat, dar pentru scurt timp. În perioada asta şi-a ajutat amicii să-şi recalculeze, prin instanţă, o pensie mai mare decât cea iniţial oferită. Şi se pare că a şi reuşit. Bălăşoiu a fost suspendat din Baroul Argeş, pe motiv că nu şi-a…plătit cotizaţia de avocat. Pensiile luxoase care urmează celei a lui Bălăşoiu sunt de 22.882 lei, respectiv 20.975 lei, bani cash, şi sunt încasate tot de foşti magistraţi argeşeni.

CE TREBUIE SĂ ŞTII: Cea mai mică pensie specială din Argeş dintr-un top zece este de 17.608 lei în mână.

CE TREBUIE SĂ MAI ŞTII: Că cele mai bine plătite persoane vârstnice provin din cercetarea nucleară, procuratură sau justiţie!

Write A Comment