Flori Grigoraş, semnal de alarmă pe fondurile europene: “Prostie la puterea N!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

“Oameni buni, iese cineva să protesteze pentru stadiul absorbţiei fondurilor europene în România? Eu sunt prima! Aştept aliat!” Este mesajul Florentinei Grigoraş postat astăzi pe reţeaua sa de socializare. Florentina Grigoraş (manager compania Andralex) este unul dintre cei mai buni consultanţi pe fonduri europene din România, remarcându-se în media naţionale şi locale, prin argumentele pro şi contra legislaţiei ce reglementează accesările şi absorbţiile financiare interne si externe.

„Ministerul Dezvoltării, prietenul meu din ultima vreme, vine la 2 luni după finalizarea procedurii de înscriere a firmelor în cadrul Start up Nation 2017 şi zice că ghidul acestui program guvernamental nu este eligibil. (…) Eu vă zic, aşa cum este situaţia acum în domeniul fondurilor nerambursabile (guvernamentale, europene), n-a fost NICIODATĂ! Prostie la puterea „n”, bătaie de joc, iresponsabilitate. Văd ca asociaţiile consultanţilor nu fac nimic şi nu-i înţeleg, zău… Eu sunt singură, dar nu mă las! Veţi vedea…”– mai spune Florentina Grigoraş, dezamăgită că guvernanţii nu îşi ţin promisiunile, în privinţa gestionării celebrului program Start up Nation.

 

CE TREBUIE SĂ ŞTII: Start-Up Nation e programul guvernamental lansat anul acesta pentru sprijinirea a 10.000 de companii fondate recent. Programul a aprins imaginația antreprenorilor, dar rămân probleme de formulare și prevederi neconvingătoare.

CE TREBUIE SĂ MAI ŞTII: Numele programului este omonim cu cel al cărţii Start- Up Nation- Povestea Miracolului Economic din Israel, care vorbeşte despre saltul financiar incredibil al unui număr de 63 de companii ale acestei ţări, în domeniul high-tech.

Write A Comment