Mircea Andrei rămâne jupân la PDL Argeş

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Susţinut de cei mai importanţi membri ai PD-L, Mircea Andrei s-a impus, într-un timp record ca lider în PD-L Argeş. La congresul organizat sîmbăta trecută la Casa Sindicatelor, senatorul de Dâmboviţa i-a cucerit pe democrat liberalii argeşeni, fiind recunoscut la lider al organizaţiei, în urma a 645 de voturi pozitive din 653 exprimate.
„Vă asigur că nu mă va bate nimeni la alegerile pentru Consiliul Judeţean Argeş”, au fost cuvintele cu care Mircea Andrei a incercat sa-i cucerească pe cei peste 800 de argeşeni prezenţi la Casa Sindicatelor. La alegerile desfăşurate sâmbătă au fost prezenţi atât preşedintele PD-L, Emil Boc, cât şi secretarul Vasile Blaga, secondaţi de Roberta Anastase şi Elena Udrea.
„Domnia PSD trebuie să se încheie”
Atât premierul, cât şi Vasile Blaga au lăsat să se înţeleagă că senatorul de Dâmboviţa este singura şansă ca PD-L Argel să câştige următoarele alegeri locale în judeţ. „Aveţi datoria să detronaţi PSD şi ştiu că aveţi capacitatea să faceţi acest lucru. Domnia PSD trebuie să se încheie. Primul pas îl decideţi cu votul de astăzi”, le-a spus Emil Boc democrat liberalilor. Alături de Mircea Andrei, din conducerea PD-L Argeş fac parte Gabriel Bratu şi Cătălin Teodorescu, aleşi în funcţia de prim vicepreşedinti. Florin Frătică a fost declarat secretar general al PD-L Argeş, iar Gheorghe Alecsei şi Răzvan Bogdan sunt, începând de sâmbătă, secretari generali adjuncţi ai Biroului Permanent Judeţean. Cele zece funcţii de vicepreşedinte au fost ocupate de Ion Baicea, Ion Căţoiu, Ştefan Ciocănel, Cristina Diculescu, Ion Gârleanu, Narcis Godeanu, Bogdan Ivan, Dan Popa, Victor Suhan şi Dorin Voicu. Au candidat pentru funcţia de vicepreşedinte, dar au obţinut mai multe voturi negative, Dănuţ Bica, Ion Dumitrescu, Remus Lăcătuşu şi Mariusan Molfea.
„Tata a dat mai mult pentru PSD, decât i-a dat lui PSD.”
Ales în funcţia de secretar executiv al Biroului Permanent Judeţean al PDL Argeş, Traian Tămagă a făcut prima sa declaraţie politică. „Cred că sunt la vârsta la care am o relaţie de prietenie cu tata, probabil el a fost puţin dezamăgit că nu se aştepta ca eu să fac politică. Ca structură, am fost mereu de dreapta şi nu suntem „Dinastia Tudorilor” pentru a urma o tradiţie, de aceea am ales să merg în PDL, alături de colegii mei de generaţie. Tata a dat mai mult pentru PSD, decât i-a dat lui PSD-ul! Am vorbit ieri la telefon şi mi-a urat succes, iar astăzi vom lua masa împreună.” ne-a declarat Tămagă Jr.
Prefectul, marele absent
Cel care nu şi-a făcut deloc apariţia la Alegerile Biroului Permanent Judeţean al PDL Argeş a fost prefectul Gogu Davidescu. Contactat telefonic, acesta s-a motivat: „Prefectul este apolitic. În momentul în care mi-am acceptat funcţia, eu am fost suspendat din PDL Argeş. Dar astăzi, m-am întâlnit cu comisia de la Bucueşti şi cu premierul Boc şi vom merge împreună la Olăneşti, acolo unde are loc întâlnirea cu mai mulţi prefecţi din ţară. Dacă voiam să candidez pentru Biroul Permanent, trebuia să renunţ la funcţie, iar eu mi-am asumat statutul de prefect al acestui judeţ. Când încep un lucru, îmi place să îl duc până la capăt.”
Nuntă-n PDL!
Proaspăt numit preşedinte PD-L Argeş, Mircea Andrei a fost felicitat şi de membrii Corina Cozmescu şi Andi Fir. Cei doi au profitat de moment pentru a-i înmâna senatorului plicul cu invitaţia de nuntă.  Şeful PD-L Argeş a primit invitaţia cu zâmbetul pe buze şi a lăsat să se înţeleagă că nu va lipsi de la eveniment. 
Dănuţa Bunea,  Ema Pirciu

Write A Comment