Traficanții de minore din Mioveni au fost trimiși după gratii

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

O nouă lovitură dată de DIICOT-Structura Teritorială Pitești traficanților de carne vie. Polițiștii argeșeni din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate –Pitești și magistrații au depistat și arestat două persoane din Mioveni care șantajau și exploatau sexual minore de 16 ani.

Iubirea forțată folosită ca șantaj

În lipsa unor preocupări serioase, doi infractori din Orașul Mioveni au găsit de cuviință ca metoda de făcut bani rapid este exploatarea sexuală. Cum o parte din adolescente sunt cu capul în nori și se atașează rapid de orice ,,șmecher de cartier”, fără a lua în calcul urmările unei astfel de relații de iubire platonică, cei doi traficanți au trecut la fapte. Miu Felix Ilie și Nedelcu Ionuț Cristian din Mioveni- Argeș, sub pretextul unei relații serioase, le-au acostat pe minorele Gabriela B. , Alina I. și Corina O.  După ce au întreținut relații sexuale forţate cu minorele, timp în care au fost înregistrate video si pozate, indivizii  au trecut la șantaj. Aceștia le-au obligat pe minore să se prostitueze contra unor sume de bani.

Prietenie transformată în exploatare

La începutul lunii mai, prin intermediul unor eleve Ioana H. și Andreea G. victima Gabriela l-a cunoscut pe Miu Felix și au început să aibă o relație de prietenie. Relația a luat sfârșit după o perioadă scurtă, din cauza apucăturilor lui Miu care obișnuia să oblige minora să fie filmată cu camera web în timpul relațiilor intime. Acesta a fost momentul în care șantajul tinerei avea să-i creeze coșmaruri. Miu Felix a obligat-o să întrețină relații sexuale cu diverse persoane contra cost. Teama de mamă și de bunic de a nu vedea pozele cu ea în ipostaze intime a făcut-o pe minoră să accepte să se prostitueze. Tehnica folosită a continuat și cu celelalte tinere care au picat în plasa proxenetului. Două dintre minore au declarat că au fost amenințate cu sabia și pistolul cu care se dotase proxenetul. Cu ajutorul unui taximetrist, fetele erau duse la diferite locații ale clienților. Sau proxenetul primea clienți la domiciliul său din Mioveni.
În urma strîngerii de probe și descinderii făcute de polițiștii BCCO și de către procurorii DIICOT, traficanții au fost trimiși în judecată în stare de arest, urmând ca judecătorii să stabilească pedeapsa.
Cristian Mihalcea

Write A Comment