ISJ Argeş a premiat cei 10 elevi de 10 de la BAC şi Evaluarea Naţională!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Astăzi, în Amfiteatrul Colegiului I.C. Brătianu, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş i-a premiat pe elevii care au obţinut note maxime la BAC şi Evaluarea Naţională, în această vară.

Absolvenţii de liceu (2 de la IC Brătianu, unul de la Dinu Lipatti şi unul de la Dinicu Golescu Câmpulung) au primit premii de câte 3000 lei, iar cei de gimnaziu (doi de la Şcoala Mircea cel Bătrân, unul de la Ion Pillat, unul de la Alexandru Davila, unul de la Zinca Golescu, unul de la Basarab I- Curtea de Argeş), câte 1000 de lei fiecare, oferite de Ministerul Educaţiei.

„Facem o reverenţă în faţa acestor copii, în faţa dascălilor lor, care au avut încredere că, după multă muncă, rezultatele nu întârzie să apară, familiilor lor, care i-au susţinut necondiţionat. Felicitări tuturor şi nu vrem decât să avem copii pregătiţi pentru competiţia numită VIAŢĂ.”- a transmis inspectorul general şcolar, Alina Manea, cu ocazia premierii de astăzi.

sursă foto: ziarul Argeşul, elevele de 10 la BAC: Elena Hera, Stefania Şerban (ambele de la IC Brătianu), Ioana Diana Urea (Dinu Lipatti), Maria Popescu (Dinicu Golescu- Câmpulung)

Mesajul ISJ Argeş:

Write A Comment