ISJ Argeş: Profesorii de matematică şi română, lecţii la CURIER TV pentru elevii din clasele terminale

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

În contextul în care activitatea unităţilor de învăţământ din România a fost suspendată în urma crizei declanşate de pandemie, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, în colaborare cu postul local de televiziune Curier TV, vine în sprijinul elevilor argeşeni din clasele terminale, prin proiectul STAI ACASĂ! TE AJUTĂM SĂ ÎNVEȚI!, inițiat la nivelul I.Ş.J. Argeş.

Astfel, în fiecare săptămână, prin intermediul postului TV mai sus menţionat, în zilele de miercuri şi vineri, în intervalul orar 18.00-20.00, elevilor din clasele a VIII-a, respectiv a XII-a/a XIII-a le vor fi prezentate, de către profesori argeşeni, lecţii din cadrul disciplinelor specifice de examen: limba şi literatura română şi matematică.

Prin această iniţiativă, în completarea celorlalte alternative didactice utilizate la nivelul unităţilor şcolare, ne dorim o abordare unitară în continuarea pregătirii elevilor pentru examenele naţionale, prin parcurgerea conţinuturilor şi fixarea acestora. De asemenea, având în vedere intervalul orar anunțat, oferim posibilitatea implicării active a părinților, a transmis astăzi Dumitru Tudosoiu, inspector şcolar  general al ISJ Argeş.

 

Write A Comment