Motoare turate, rock și Rallycross la Mioveni!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Mâine şi poimâine, în zona de Picnic Făget din Mioveni, se va organiza prima ediție a Rock’n’Ride Festival. Rock’n’Ride Festival se dorește a fi un eveniment de excepție, organizat de oameni de calitate, în aer liber, unde natura, motocicletele și rock-ul sunt într-o armonie perfectă. Vedetele Festivalului  vor fi trupele Trooper şi My Queen Tribute by Dan Helciug. Printre cei care vor susţine concerte se mai numără trupe precum Olly of Queens, Fără Vise şi Kunnstra.

Mâine, 22 iunie, festivalul va fi deschis la 10:30 cu o expoziţie moto pe platoul Centrului Civic Mioveni, urmând ca la 13:00 să se plece în paradă către Parcul de Picnic Făget. La 16:00 vor începe jocurile şi concursurile specifice unui festival moto-rock, iar de la 18:00 vor urca pe scenă Kunnstra, Olly of Queens, Fără Vise, My Queen şi Trooper.

Distracţia va continua cu o cântare folk în jurul butoaielor cu foc până dimineaţa.

Festivalul oferă vizitatorilor zonă de camping, tiroliană, paintball, parcare, zonă de food & drink, jocuri şi concursuri moto, dar şi zone de relaxare. Participanții pot veni cu cortul sau se pot caza la hotelurile şi pensiunile din zonă. Evenimentul face parte din activităţile ocazionate de Zilele oraşului Mioveni, transmit reprezentanţii Primăriei.

Şi tot sâmbătă și duminică, 22 – 23 iunie, în intervalul orar 11.00 – 16.00,  tot la Mioveni se va organiza Campionatul Național de Rallycross, etapa Mioveni. Competiția automobilistică se va desfășura la Baza Sportivă Bemo.  La start se vor alinia 40 de participanți din mai multe zone ale țării, care se vor întrece la clasele: junior, H1, H2, H3, H4, Buggy 2, Super Buggy și echipe. Noutatea din acest an este înființarea clasei de junior 1 , la care vor participa copii cu vârsta de până la 14 ani.
Premierea campionatului va avea loc luni, 23 iunie, la ora 16.00.

 

Write A Comment