DECIZIE/Tudor Pendiuc, reaudiat la toamnă în dosarul PUBLITRANS

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Astăzi, Curtea de Apel Bucureşti a decis ca fostul primar Tudor Pendiuc să fie reaudiat în luna septembrie, în cunoscutul dosar de corupţie PUBLITRANS, alături de Emilian Nechita, implicat în aceeaşi cauză.

Tot astăzi, magistraţii au amânat  pronunţările asupra a două cereri: una în cazul Emanuelei Pendiuc, care vizează dezlegarea unei chestiuni de drept, iar cea de-a doua în cazul omului de afaceri Gheorghe Văsîi, cu referire la confruntare.

DECIZIA:

Curtea de Apel Bucureşti- Solutia pe scurt:

Asupra cererii de sesizare a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în vederea pronunţării unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea unei chestiuni de drept, formulată de apelanta-inculpată Pendiuc Emilia şi asupra cererii privind administrarea probei prevăzute de art.131 C.proc.pen (n.r. din cauza contradictiilor in declaratii, se procedeaza la confruntari), formulată de apelantul-inculpat Văsîi Gheorghe, stabileşte pronunţarea la data de 18.05.2021.

Pe fondul cauzei, în vederea audierii apelanţilor-inculpaţi Nechita Emilian şi Pendiuc Tudor, acordă termen de judecată la data de 23.09.2021, ora 12:00, complet C2A, sala P134, pentru când părţile au termen în cunoştinţă„. (decizie Curtea de Apel Bucureşti, 6 mai 2021, dosarul PUBLITRANS)

foto INQUAM- George Calin 

Write A Comment

error: Content is protected !!