Fraţii Tudorici au vrut arest la domiciliu, dar rămân după gratii!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Tribunalul Argeş a decis astăzi ca fraţii Adrian şi Leornard Tudorici, acuzaţi de LCM în cazul Plăiaşu, să rămână după gratii. Cei doi ceruseră luni, 15 iulie, înlocuirea măsurii preventive cu arestul la domiciliu. Iată decizia, care mai poate fi atacată în termen de 48 de ore. Procurorii au cerut, la rândul lor, prelungirea arestului după gratii:

„Tribunalul admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.  Tribunalul prelungeşte măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpaţii TUDORICI LEONARD FLORIAN şi TUDORECI MIHAI ADRIAN, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25.07.2019 şi până la data de 23.08.2019, inclusiv.

Tribunalul respinge cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu formulate de inculpaţii Tudorici Leonard Florian şi Tudoreci Mihai Adrian.

Tribunalul obligă pe fiecare inculpat la câte 70 lei (în raport de soluţia de respingere a cererilor de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu). În baza art.275 alin.3 C.p.p. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia (în raport de soluţia de admitere a propunerii de prelungire a măsurii arestării preventive). Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare / comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu astăzi, 19.07.2019, la Tribunalul Argeş – Secţia Penala.”

PE SUBIECT: Au vrut din nou in libertate!

Cîţi ani de închisoare s-au dat pentru LCM?

Write A Comment