Vineri, Tribunalul Arges decide componența BEC pentru alegerile din Rociu și Aninoasa

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Tribunalul Argeş aduce la cunoştinţa opiniei publice că în data de 28.05.2021, orele 1200, va avea loc în Sala de Şedinţe nr. 3 de la sediul său din Piteşti, B-dul. I.C. Brătianu, nr. 7, desemnarea prin tragere la sorţi a preşedinţilor şi locţiitorilor birourilor electorale de circumscripție comunale Aninoasa şi Rociu din județul Argeş pentru alegerile locale parţiale din data de 27 iunie 2021.

Tragerea la sorţi se face cu prioritate din lista magistraţilor, întâi pentru preşedinţi şi apoi pentru locţiitori şi se consemnează într-un proces – verbal, semnat de preşedintele tribunalului care constituie actul de învestire.

Şedinţa tragerii la sorţi este publică, cu respectarea regulilor prevăzute în Ordinul de Serviciu nr. 6/11.05.2020, emis de Preşedintele Tribunalului Argeş, privind măsurile de protecţie după reînceperea activităţii, necesare a fi depuse pentru evitarea aglomerării instanţelor şi sălilor de judecată, în contextul actual generat de răspândirea virusului COVID-19, faţă de actele normative în vigoare şi recomandările autorităţilor centrale în ceea ce priveşte luarea măsurilor de protecţie împotriva îmbolnăvirii cu Covid-19 şi armonizarea regulilor de prudenţă sanitară  pentru limitarea răspândirii acestui virus, a transmis Biroul de Informare şi Relaţii Publice prin judecător Andreea Monica Prunaru, președintele instanței. 

Write A Comment