Adrian Ion și-a lansat candidatura pentru primăria comunei Suseni!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Sunt Ion Adrian, candidat pentru funcţia de primar, sunt căsătorit și am o fetiță de 1 an. De profesie sunt jurist, absolvent al Facultății de Drept din Târgoviște. În prezent administrez o afacere și sunt profesor de legislație rutieră.

Sunt consilier local de aproximativ 4 ani, sunt unul din cei mai activi consilieri, având interpelări în majoritatea ședințelor de consiliu local. Am introdus și 3 amendamente la bugetul local:

1-construirea unui parc pentru copii;

2-alocarea unei sume de bani pentru transmiterea ședințelor online;

3-șanțuri pentru protejarea drumurilor pietruite.

Însă, toți colegii mei consilieri au votat împotriva amendamentelor deși erau bani în bugetul local.

Am votat pentru toate proiectele benefice localității noastre, mai puțin pentru scumpirea apei potabile. Strategia de scumpire a apei și a complexulului sportiv de 4 milioane de euro este o pierdere de bani pentru bugetul local.

Eu îmi doresc că primar al comunei Suseni să implementez proiecte importante pentru comună: înființarea rețelei de gaze naturale și canalizare, administrarea eficientă a domeniului public pentru a avea o localitate curată. Doresc să duc la bun sfârșit toate proiectele. În localitatea noastră sunt multe proiecte nefinalizate. Ca și exemplu avem dumurile asfaltate prin împrumut accesat de consiliul local şi centrul multifuncțional din curtea primăriei .

Sunt multe de făcut în localitatea noastră. Cu votul dumneavoastră și cu forța echipei mele, o echipă tânără și cu viziune, vom construi o localitate cu care să ne mândrim.”

„În calitate de președinte al USR Argeș, am avut ocazia să-l cunosc pe Adrian și să observ determinarea și pasiunea sa pentru comunitatea locală. Este îmbucurător să vedem tineri implicați activ în viața publică și care își doresc să aducă schimbări pozitive.

Adrian Ion pare să fie o alegere promițătoare pentru primărie, având în vedere entuziasmul și ideile sale proaspete. Tinerii aduc adesea perspectiva și energia necesară pentru a revitaliza administrația locală și pentru a aborda provocările din comunitate cu o abordare nouă.

Este important să dăm o șansă noilor generații să se implice în conducerea comunității noastre. Adrian Ion pare să fie un lider în devenire, iar susținerea lui ar putea reprezenta un pas înainte către o administrație locală mai dinamică și mai orientată către nevoile locuitorilor. Sper că alegătorii vor lua în considerare aceste aspecte și vor acorda sprijinul necesar candidatului tânăr pentru a contribui la dezvoltarea și prosperitatea localității noastre.”declară Narcis Mircescu, președintele USR Argeș. 

Am încredere în Adrian și în echipa lui

„Adrian Ion este un tânăr om de afaceri din comuna Suseni aflat la primul mandat de consilier local și este pregătit să preia frâiele comunei Suseni. Adrian Ion știe și poate să facă din comuna Suseni o Comună la standarde europene cu apă, canalizare, gaze și asfalt!

Am încredere în Adrian și în echipa lui. Vă îndrum și pe voi, alegătorii să oferiți șansa acestei echipe tinere să vindece administrația locală!” declară Bogdan BadeaCoordonator Zonal pe sud și candidat la Consiliul Județean. 

Material comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită”- USR, PMP, Forţa Dreptei), publicat de operatorul economic Press Enterprice EDV. Cod unic de identificare: 21240009

Write A Comment