Ana Stan a fost exclusă din PNL!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Ieri, 24 februarie, PNL Piteşti a decis excluderea din partid a Anei Stan, consilier local în cadrul Primăriei Piteşti. Ana Stan declarase în urmă cu circa două săptămâni că demisionează atât din CL Piteşti, cât şi din partid, lucru care nu s-a întâmplat.

*AICI:Ana Stan a spus că demisionează

„Reprezentanții Biroului Permanent Local al PNL Pitești au analizat cazul de indisciplină și de încălcare a statutului, respectiv a codului de etică al partidului de către doamna Ana Stan. În urma analizei interne a fost supusă la vot propunerea de excludere din partid a domniei sale.

**AICI:Ce spune Ludovic Orban, despre Ana Stan

Votul a fost secret și propunerea de excludere a fost adoptată cu 18 de voturi “pentru” (un vot a fost anulat), urmând să fie înaintată spre validare Biroului Permanent Județean al PNL. Atitudinea doamnei Ana Stan față de organizație și atacurile lansate în spațiul public la adresa unor colegi, la adresa organizației municipale, din care face parte cât și la adresa președintelui și a conducerii statutare a PNL au stat la baza propunerii de excludere. Doamna Stan a declinat invitația din partea Biroului Local și a refuzat să participe la această ședință.

***AICI:INTERVIU/Gelu Tofan anunţă excluderea Anei Stan din PNL

BPL al PNL Pitești consideră că nemulțumirile și problemele pe care le poate ridica un membru al partidului trebuie dezbătute în interiorul partidului și în forurile sale statutare, nu în mass-media.  Din păcate, în cazul de față, anumite frustrări și nemulțumiri au fost lansate sub formă de atac în presă, fapt care a adus grave prejudicii de imagine organizației municipale a PNL și Partidului Național Liberal.” (a transmis miercuri, 24 februarie, Biroul Permanent Local al PNL Pitești)

 

 

 

Write A Comment