Cătălin Rădulescu, mesaj virulent împotriva diaspora! PSD Argeş cere suspendarea deputatului!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

“PSD Argeș se delimitează de declarațiile deputatului Cătălin Marian Rădulescu, declarații pe care le consideră inacceptabile și iresponsabile privind cetățenii români care revin în țară pe fondul pandemiei generată de noul coronavirus. 

Mai mult ca oricând, e nevoie acum de unitate, de empatie și solidaritate pentru a trece cu bine peste greaua încercare cu care ne confruntăm. Noul coronavirus reprezintă o amenințare la adresa sănătății și securității globale.

Ca măsură imediată, conducerea PSD Argeș a înaintat Biroului Permanent Naţional al Partidului Social Democrat propunerea de suspendare a domnului deputat Cătălin Marian Rădulescu pe o perioadă de 12 luni din cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Argeş.”, a transmis astăzi PSD Argeş.

Măsura PSD Argeş este legată de o postare extrem de virulentă a deputatului Cătălin Rădulescu, făcută ieri pe reţeaua de socializare, împotriva diasporei:

“I’m back ! Cât de criminali puteți fii, diasporezilor Iohanisti și votanți ai dreptei, ca sa ne spuneti ani de zile “ ciuma rosie” și “ m..e Psd “, și acum sa fugiți din zonele carantinate, ca sa veniți sa îmbolnăviți 14-15 milioane de romani care trăiesc aici in aceasta țara. Ati adus cu voi virusul coronavirus, nu cadouri pentru copiii și familiile voastre, cărora le dădeați telefoane sa voteze cu Iohanis, Usr și Pnl, împotriva “ ciumei roșii “ ; nu v-ati gândit niciun moment “manipulaților “ca aduceti moartea in țara din care ati plecat, mințind ca veniți din alte zone din Italia sau din alte tari, voi care veneați la mitinguri și tipati cât de tare va pasa de țara asta! Sunt romani plecați din aceasta țara de care suntem mândrii, care sunt responsabili și își protejează familiile din țara și prietenii, dar nu voi 20 % din cei plecați, care de fiecare data când veniți de-abia mai știți sa vorbiti românește , intrati cu ochelari de soare ,pe ochi prin restaurante și spuneti “ come si dice a mămăliga “ ( pe care o mâncați înainte sa deveniți mari smecheri europeni) și apoi mergeați și făceați hore la sectiile de votare! (…)”

Postarea completă:

 (postare deputat Cătălin Rădulescu, 11.03.2020)

 

 

Write A Comment