Ce averi au candidaţii argeşeni la Parlamentul European

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

PNL: Soare, un venit anual de peste 100.000 lei
Emanuel Soare, membru în Biroul Permanent Judeţean al PNL, deţine un apartament în Piteşti, cumpărat în anul 2001, două maşini Suzuki, depozite bancare. De la Universitatea Piteşti obţine un venit anual de 111.699 lei. Soţia ridică, la rândul ei, un salariu de 63.715 lei tot de la Universitatea Piteşti.
Sorina Marin, şef Serviciu Agenţia de Protecţie a Mediului Argeş, are patru terenuri în Vedea, primite ca moştenire, două apartamente în Piteşti, dar şi o casă moştenită tot în comuna Vedea. Ca şef Serviciu are un venit anual de 47.512 lei.
PSD: Zoană nu ştie de toate cheltuielile
Gabriela Zoană, europarlamentar PSD, secretar executiv al Organizaţiei de Femei a PSD, a declarat două terenuri în Bucureşti, cumpărate în 2018 şi în acest an. Are trei apartamente, din care unul este donat fiicei sale, Maria Alexandra Dedu. În acest an, Gabriela Zoană şi-a cumpărat o mansardă în Capitală. Social democrata spune în declaraţia sa de avere că nu cunoaşte suma cheltuielilor interinstituţionale, pentru misiunile diplomatice sau delegaţiile Parlamentului European, la care a luat parte. Declară însă că valoarea tuturor deconturilor, cheltuielilor şi a diurnelor aferente activităţii sale de europarlamentar însumează 176.843 euro pe an. Zoană arată un venit de 5426 RON de la Universitatea Piteşti şi alţi 12.789 lei pe an de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. Salariul de la Parlamentul European este de 75.046 euro pe an. Social democrata şi-a mai trecut în declaraţie venituri din chirii de 800 de euro pe lună, respectiv de 8388 lei pe lună.
PMP: Bulf, peste 100.000 lei anual ca om de afaceri
Cătălin Bulf, vicepreşedinte PMP România, preşedinte PMP, filiala Argeş deţine 9 terenuri în localităţile Bradu, Moşoaia, Dârmăneşti, Bucureşti, printre care multe sunt moştenite. Are un apartament în Piteşti şi o casă în Bucureşti, dar şi o Dacia 1300. Bulf declară acţiuni la SC Zmeura SA, Iamsat şi Rosco Activas, un credit de 400.000 lei de la o persoană fizică (Bulf Bogdan Constantin) luat în 2016 şi un venit anual de 113.394 lei pe care îl obţine de la BAT Târgovişte, în calitate de reprezentant tehnic comercial. Are o indemnizaţie de la Consiliul Judeţean în valoare de 9998 lei pe an şi încă una de la ATOP, în valoare de 9000 lei pe an.
ALDE: Gerea are şi activităţi de voluntar
Andrei Gerea, deputat ALDE, vicepreşedinte ALDE, preşedintele Consiliului de Coordonare ALDE România, are un teren în Brăila, un apartament în Bucureşti, o casă în Ştefăneşti şi o Honda. Gerea a declarat un venit anual de 140.004 lei, pe care îl ridică anual de la Camera Deputaţilor. Soţia acestuia, Ayten Gerea, obţine 78.894 lei anual de la Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale, din calitatea de specialist în relaţii publice, la care mai adaugă 31.947 lei tot anual de la Romaqua SA, unde este consultant marketing. Andrei Gerea mai declară suma de 550.000 lei, ca fiind valoarea acţiunilor pe care le deţine la Valahia SA. Este membru neremunerat în Asociaţiile: Fraţii Goleşti Piteşti, Idei Libere Bucureşti şi la Institutul de Studii Liberale.
# Tudorache, bani din negocieri la vârf
Robert Tudorache, preşedinte ALDE Piteşti, vicepreşedinte ALDE Argeş, are două terenuri forestiere la Arefu, cumpărate în 2016. Acesta a declarat următoarele venituri: 106.704 lei de la Ministerul Energiei, 79.321 lei anual- ca membru al Consiliului de Administraţie la Nuclear Electrica şi 27.000 lei obţinuţi ca membru în Comisia de Negociere pentru Proiectul U3 şi 4 al Centralelor Nuclearelectrice de la Cernavodă.
Declaraţiile de avere pot fi vizualizate pe www.integritate.eu.ro.

Write A Comment