Deputata Simona Bucura Oprescu: E jale!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

După ce au făcut joc de glezne câteva zile la rând, blocând lansarea PNDL3 care continuă programele #PSD de sprijin pentru dezvoltarea comunităților locale, miniștrii USR PLUS au demisionat din Guvernul Cîțu.

Cu ce s-a ales România de pe urma activității miniștrilor USR PLUS și a celor de la PNL? E jale!

Dan Barna a fost un vicepremier pus mereu pe harță. Atât.

Cristian Ghinea, ministrul pentru Investiții și Fonduri Europene, a lăsat în urmă un Program Național de Redresare și Reziliență aspru criticat de către oficialii de la Bruxelles, iar România nu are încă aprobat acest document vital.

Ioana Mihăilă a condus o campanie eșuată de vaccinare a populației împotriva noului coronavirus și fără un plan pentru revenirea elevilor în siguranță sanitară la cursuri.

Cătălin Drulă doar s-a lăudat cu continuarea proiectelor de infrastructură începute de PSD.

Stelian Ion a transformat Justiția în cuiul lui Pepelea în acest Guvern și a lăsat în urmă mai mult semne de întrebare decât răspunsuri și soluții.

Iar Ciprian Teleman, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, a ratat cel mai important proiect de cercetare pentru România, laserul de la Măgurele. Cât despre digitalizare, eșecul este evident.

În ansamblul său, întregul Guvern Cîțu a provocat un adevărat dezastru.

România a ajuns la un grad de îndatorare uriaș, de peste 50% din PIB, înregistrează cel mai slab leu din istorie, puterea de cumpărare a românilor a scăzut, iar tarifele la energie, alimente și servicii au explodat!

Așa nu se mai poate! Guvernul Cîțu trebuie să plece!

Deputat PSD de Arges, Simona Bucura Oprescu

Write A Comment

error: Content is protected !!