UPDATE/Dorin Mărăşoiu, revocat din funcţia de preşedinte ATOP! DECIZIA!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Dorin Mărăşoiu a revenit cu o serie de lămuriri, privind decizia de revocare a sa din funcţie: “Această decizie semnată de domnul Ion Mânzână este neconformă cu procedura legală. Sunt necesare voturile consilierilor judeţeni şi avizele comisiilor de specialitate. Este o hotărâre unilaterală, şi nu una luată în Biroul Permanent Politic al PSD, ceea ce este o altă eroare. Consiliul Judeţean a iniţiat un proiect de revocare, după ce am primit decizia prin poştă. Vă pot spune că la acest moment nu sunt revocat, iar una dintre cele două comisii de specialitate a respins deja proiectul iniţiat de Consiliul Judeţean. Nu mă cramponez de funcţie, dar trebuie respectate procedurile legale! Nu se ştie dacă se va ajunge la această revocare în şedinţa de joi.”

Joi, 28 noiembrie, va avea loc şedinţa Consiliului Judeţean Argeş. În situaţia în care cele două comisii de specialitate nu vor aviza proiectul de revocare a lui Mărăşoiu, schimbarea acestuia de la ATOP nu va mai fi supusă votului.

UPDATE

  • PUBLICAT: 26.11.2019 16.07
  • ACTUALIZAT: 26.11.2019 20.15

Surse politice ne-au informat astăzi că Dorin Mărăşoiu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, actual consilier judeţean PSD, a fost revocat din funcţia de şef al ATOP (Autoritatea Electorală de Ordine Publică). Decizia, pe care o publicăm aici, a fost emisă la începutul acestei luni de către vicepreşedintele CJ Argeş, Ion Mânzână, în calitate de lider grup PSD.

“Prin prezenta, vă aducem la cunoştinţă că, în conformitate cu prevederile (…), aţi fost revocat din calitatea de membru al ATOP Argeş, precum şi din funcţiile deţinute în cadrul acestei autorităţi, respectiv presedinte al ATOP Arges si preşedinte al Comisiei de coordonare, situaţii de urgenţă şi pentru petiţii.”- se arată în decizia semnată de Ion Mânzână. DECIZIA:

Contactat telefonic, Dorin Mărăşoiu a confirmat că a primit această decizie, dar că i-a fost trimisă prin poştă. „Este evident că la nivelul conducerii Consiliului Judeţean Argeş nu mai există niciun fel de dialog. Se lucrează doar prin înscrisuri oficiale.”– a declarat Dorin Mărăşoiu pentru interespublic.ro.

în foto Dorin Mărăşoiu şi Ion Mânzână

 

Write A Comment