Liberalul Narcis Sofianu merge pe mâna doctorului Irimia

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Liberalul Narcis Sofianu şi-a anunţat astăzi, în mod oficial, decizia de a ieşi din competiţia pentru prima funcţie a Primăriei Piteşti, ce va fi disputată în vara lui 2020. Declaraţiile au fost făcute în cadrul conferinţei de presă a PNL Argeş. “Mi-a fost uşor să iau decizia de a nu candida pentru Primăria Piteşti. Acum fac parte din echipa posibilului candidat la funcţia de primar al Piteştiului, Tiberiu Irimia. Preferatul meu este Tiberiu Irimia (n.IP din totalul de patru competitori PNL înscrişi în cursa internă pentru desemnarea candidatului la municipalitate). Îl recomandă ceea ce este el ca om, ca piteştean. Dacă aş fi candidat, având în vedere notorietatea mea, aveam posibilitatea să-i încurc pe colegii mei. În plus, am avut şi experienţa neplăcută din 2016. Mă angajez ca Tiberiu Irimia să nu aibă parte de o asemenea experienţă. Pun umărul la această echipă, care se va forma în jurul doctorului Irimia” – a spus astăzi Narcis Sofianu.

Vreau să câştige cel mai bun dintre noi. Nimeni nu vrea să piardă această competiţie. Eu sunt dispus la luptă serioasă”- a declarat la rândul său, Tiberiu Irimia, făcând referire la restul candidaţilor, respectiv Ana Stan, Mihai Coteţ, Alexandru Tudan.

Pe de altă parte, candidatul Mihai Coteţ, a declarat în aceste zile, la conferinţa de presă a PNL Piteşti, că are şanse maxime să fie desemnat pentru competiţia de la anul. Coteţ, care este şi vicepreşedinte al organizaţiei locale, este sigur că liberalii au puterea să câştige Primăria Piteşti. „Șansele mele sunt maxime. Eu cred în ceea ce fac. Eu nu sunt politician de meserie și nici nu vreau să ajung un politician ca toți ceilalți. Vin din privat, am targeturi și obiective, urmez niște pași, un traseu. Cât timp obiectivul meu principal va fi să ajung candidat al PNL la Primăria Pitești, voi lupta până în ultima clipă, iar șansele sunt maxime. Nu putem să luptăm sau să ne dorim ceva, dar să plecăm îndoiți la luptă.”- a spus Mihai Coteţ.

Acesta a vorbit marţi, 10 septembrie, alături de preşedintele PNL Piteşti, Marius Postelnicescu, de problemele existente la nivel de învăţământ: „Trebuie să le cerem celor din administraţia publică să se îndrepte către cetăţean. Problema creşelor, ridicată de domnul Narcis Sofianu, este una dintre lucrurile arzătoare. 130 de copii din Piteşti nu s-au putut înscrie la creşă, pentru că nu mai sunt locuri. Din păcate, tendinţa interesului la Primăria Piteşti nu este îndreptată spre domeniul social, educaţional, ci spre cel imobiliar.”- a susţinut, printre altele, Mihai Coteţ.

Se întâmplă pentru prima dată ca un membru al conducerii PNL Argeş să-şi declare preferinţele asupra unuia dintre cei patru pretendenţi liberali la funcţia de primar al Piteştiului. Dacă Adrian Miuţescu sau Marius Postelnicescu au fost rezervaţi şi sunt rezervaţi în această privinţă, declarând că doar sondajul intern va decide cine este cel mai competent pentru o astfel de cursă, iată că Narcis Sofianu şi-a făcut publică simpatia, dându-i credit medicului Tiberiu Irimia.

PNL Argeş îşi va desemna candidatul până la startul campaniei prezidenţiale. Cei patru competitori vor fi analizaţi în funcţie de notorietate şi intenţie de vot. Cei sondaţi vor fi: notăriţa Ana Stan, omul de afaceri Mihai Coteţ, medicul Tiberiu Irimia şi inginerul Alexandru Tudan.

foto: Narcis Sofianu, Tiberiu Irimia, Mihai Coteţ

Write A Comment