Ludovic Orban, pe santierul Salii Polivalente din Pitesti: Va fi gata inainte de termen!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a fost astazi pe șantierul Sălii Polivalente din Pitești, investiție realizată prin Compania Națională de Investiții.

Acesta a fost însoțit de deputatul Adrian Miuțescu, președinte PNL Argeș, deputatul liberal Daniel Constantin, senatorul Dănuț Bica, subprefecții liberali Emanuel Soare și Lucian Ionescu și viceprimarul liberal al Piteștiului, Gelu Tofan. Aceștia au fost întâmpinați pe șantier de reprezentanții constructorului și de primarul municipiului Pitești.

Firma CON-A din Sibiu, declarată câștigătoare a licitației organizată de CNI, a început de anul trecut lucrările la noua Sală Polivalentă din Pitești, a cărei valoare este estimată la aproximativ 90 milioane de lei, dintre care șase milioane reprezintă contribuția de la bugetul local. Președintele PNL a fost impresionat de stadiul lucrărilor, fiind pentru a doua oiară când vizitează acest obiectiv de investiții. De altfel, constructorul s-a angajat că anul acesta lucrarea va fi gata, înainte de termenul stabilit prin contract.

“Sala va fi gata înainte de termenul prevăzut în contract. Locația nu a fost stabilită de CNI sau de către Guvern, ci a fost propusă de Primărie. Există discuții pentru realizarea unei parcări subterane la 300 m distanță. Primăria trebuie să gândească o soluție. Constructorul a fost foarte serios și mă bucur că acest obiectiv important pentru municipiul Pitești va fi realizat înainte de termen”, a declarat Ludovic Orban pe șantierul Sălii Polivalente de pe strada Basarabiei.

Departamentul de comunicare al PNL Argeș

Write A Comment