PRO România îi susține pe Ion Mînzînă la Consiliul Județean Argeș și pe Cristian Gentea la Primăria Pitești!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

PSD Argeș și PRO România Argeș au încheiat un protocol de colaborare pentru alegerile locale din acest an. Conducerea PRO România Argeș a decis să îi susțină pe Ion Mînzînă la șefia Consiliului Județean și pe Cristian Gentea la Primăria Pitești, susținând că cei doi candidați au cele mai bune programe de dezvoltare pentru județul Argeș și pentru municipiul reședință de județ.

De asemenea, PRO România va susține și alți primari PSD din județul Argeș în localitățile în care ei nu au candidați proprii.

Ion Mînzînă: ”Sunt sigur că vom avea o colaborare bună atâta timp cât obiectivul nostru va fi Argeșul pe primul loc!”

Le mulțumesc celor de la PRO România pentru încrederea pe care ne-au acordat-o, având convingerea că singura noastră misiune este cea de a dezvolta județul și de a asigura un trai mai bun pentru argeșeni aici, la noi acasă. Sunt sigur că vom avea o colaborare bună atâta timp cât obiectivul nostru va fi Argeșul pe primul loc!”, a declarat Ion Mînzînă.

Cristian Gentea: ”Împreună pentru ca Piteștiul să devină un pol de dezvoltare în România!”

De-a lungul timpului am lucrat foarte bine cu reprezentanții PRO România pentru municipiul Pitești. Mă bucur că domnul Bogdan Ivan și echipa sa sunt alături de noi la Pitești. Sunt oameni serioși care, ca și mine, își doresc dezvoltarea Piteștiului, își doresc proiecte care să aducă plus valoare și să facă din municipiul reședință de județ un pol de dezvoltare în România, drum pe care m-am angajat deja încă din primul mandat, iar rezultatele se văd deja! Mulțumesc pentru susținere!”, a declarat Cristian Gentea.

Bogdan Ivan: ”Oferta electorală cea mai apropiată de viziunea noastră este cea a Partidului Social Democrat”

Am decis, la nivelul filialei PRO România Argeș, să susținem candidații PSD la Consiliul Județean, Primăria și Consiliul Local Pitești, cât și ȋn celelalte localități unde nu avem candidați proprii. Am avut mai multe discuții, am analizat cu atenție programele partidelor pentru următorii patru ani și oferta electorală cea mai apropiată de viziunea noastră este cea a Partidului Social Democrat. Ȋn ceea ce ȋl privește pe Dumitru Grecu, candidat pe lista PSD pentru Consiliul Județean, suntem mândri de activitatea dumnealui în calitate de consilier județean din primul mandat, și ȋl sprijinim să își ducă mai departe proiectele începute. E o persoană extraordinară, un antreprenor de succes, cel mai mare profesionist în turism din județ și poate chiar din țară, iar Argeșul are nevoie de astfel de oameni în structurile de conducere”, a declarat Bogdan Ivan, Președintele PRO România Argeș.

Pe lista consilierilor județeni ai PSD se regăsește și antreprenorul Dumitru Grecu, vicepreședintele Federației Patronatelor de Turism din România, unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din domeniu, la nivel local, dar și național. Domnul Grecu, fost consilier județean din partea PRO România, iar acum este pe lista de consilieri județeni a PSD.

Dumitru Grecu: ”Îmi voi folosi la maximum toate cunoștințele acumulate într-o viață de om în slujba argeșenilor”

Susținerea colegilor din PRO România și PSD Argeș pentru un nou mandat de consilier județean mă onorează și mă obligă să îmi depășesc performanțele în următorii patru ani. Administrația locală a fost o experiență nouă pentru mine, după mai bine de patru decenii de management privat și antreprenoriat, dar mi-am folosit și îmi voi folosi la maximum toate cunoștințele, acumulate într-o viață de om, în slujba argeșenilor. Am ȋnvățat enorm și administrație publică și am pregătite, pentru noul mandat, mai multe proiecte, ȋn special pentru dezvoltarea și explorarea la maximum a potențialului turistic uriaș al județului nostru”, a transmis Dumitru Grecu.

Material publicat de către SC Press Enterprice EDV, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002 

Write A Comment