Administratorul oraşului Ştefăneşti, pozitiv COVID, trage un semnal de alarmă către cetăţeni

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Administratorul Primăriei Ştefăneşti, Robert Avram, şi soţia sa au fost confirmaţi COVID 19 şi sunt asimptomatici. Cei doi se află momentan în izolare şi aşteaptă să fie anunţaţi pentru internarea în spital. Spitalele Covid19 se confruntă, după cum se cunoaşte deja, cu lipsa de paturi.

Robert Avram trage un semnal de alarmă, privind riscul îmbolnăvirilor şi îndeamnă ca cetăţenii să fie responsabili: „Sunt foarte mulţi oameni iresponsabili, care nu se gândesc la ei şi la familiile lor, la cei din jur. Evită testele din cauza fricii de a fi internaţi sau obligaţi la izolare.  Trebuie să fim cu toţii responsabili în faţa acestei pandemii. Mi-am făcut testul de mai multe ori, pentru că fiind şi sportiv, Federaţia de Fotbal din care fac parte ne verifică periodic. Am ieşit negativ de fiecare dată. Apoi am aflat că o colegă a unei vecine este pozitivă şi am făcut din nou testul la Spitalul Judeţean. Şi eu şi soţia. Ieri, ne-au anunţat că testele sunt pozitive. Este bine de ştiut că atunci când faci un test şi iese negativ, eu l-am făcut la Regina Maria, pe hârtie scrie că rezultatul este valabil doar până la ieşirea din unitatea medicală. Este foarte important să ne protejăm, iar dacă avem cel mai mic dubiu că putem fi infectaţi, să ne facem testul din proprie iniţiativă. Deocamdată, eu şi soţia ne aflăm în izolare. Copilul este la bunici. Aşteptăm să fim anunţaţi când ne internează, pentru că nu mai sunt locuri în spitale”- ne-a declarat administratorul Primăriei Ştefăneşti, Robert Avram.

Acesta spune că lucrează fără alţi colegi în biroul său de la Primărie, dar de miercurea trecută nu a mai fost la serviciu.

Graţiela B.

Write A Comment