Adrian Miuţescu, pe tema alegerilor: Nu poţi să ţii în funcţii nişte oameni care nu mai au legitimitate!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

„Aşa cum a declarat şi premierul Ludovic Orban, dorinţa noastră este să avem alegeri locale pe 27 septembrie sau pe 4, 5 octombrie, iar parlamentarele pe 6 decembrie. Acum, după cum ştiţi, este o ameţeală la Curtea Constituţională, cu uite Parlamentul, nu e Parlamentul, uite Guvernul, nu e Guvernul. Noi credem şi susţinem că, aşa cum 30 de ani Guvernul  a avut dreptul să stabilească şi să organizeze alegerile, aşa trebuie să se întâmple în continuare. Restul sunt şicane, dorinţe ale Alianţei de stânga. Că doresc ei alegeri în primăvară sau mai târziu, din câte am înţeles. Nu putem ţine aleşii locali să aibă mandate în plus. Nu este nici normal, nici democratic. Sunt convins că şi opţiunile electoratului s-au schimbat într-un fel sau altul. Nu poţi să ţii în funcţii nişte oameni care nu mai au legitimitate.”- a declarat astăzi preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, în cadrul conferinţei de presă a partidului.

Adrian Miuţescu a anuntat că,  în contextul remanierilor, va fi schimbat şi Cristian Gentea de la conducerea  RATEN (Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară).

În privinţa candidatului PNL pentru funcţia de primar al Piteştiului, Adrian Miuţescu a precizat că încă nu a fost luată o decizie în acest sens, varianta „Sorin Apostoliceanu” (viceprimarul Pitestiului- PSD) nefiind nici confirmată, nici infirmată până astăzi.

Write A Comment