Adriana Molfea a revenit ca manager la Spitalul de Urgenţă Piteşti!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Astăzi, 22 mai,  Adriana Molfea şi-a preluat mandatul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Potrivit legii, suspendarea sa din funcţie a încetat, iar managerul interimar, liberalul Tiberiu Irimia, i-a predat ştafeta.

“De astăzi, am preluat conducerea, în baza deciziilor domnului preşedinte Dan Manu. Am purtat o discuţie cu domnul Tibriu Irimia, una formală, din care am aflat că nu a mai fost nevoie de achiziţionarea de materiale de proiecţie Covid, în perioada cât dumnealui s-a aflat la conducerea spitalului. Ştiam că nu a mai fost nevoie, pentru că erau suficiente, când am fost suspendată din funcţie. De asemenea, tot astăzi, am primit avizul DSP de funcţionare pentru laboratorul Real Time PCR, care se află în cartierul Eremia Grigorescu. Până acum au fost făcute doar probe, de astăzi încolo testăm toţi pacienţii.”- a declarat Adriana Molfea pentru interespublic.ro

Tiberiu Irimia fusese numit prin Ordin de Ministru, care a încetat odată cu efectele actelor normative intrate recent în vigoare, potrivit cărora spitalele au revenit de la Ministerul Sănătăţii în subordinea autorităţilor locale.

Şi directorul medical al SJU Piteşti, Gheorghe Frătoaica, a părăsit astăzi funcţia, făcându-i loc lui Gabriel Copciag.

Tot de astăzi, directorul executiv al DSP Argeş este  Alexandru Guiţă, după cum a anunţat Prefectura Argeş. Mandatul său este pe perioada stării de alertă COVID19.

Write A Comment