Bazinele vor fi deschise zilnic, între orele 08:00 și 20:00

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Ștrandurile au fost reabilitate și pregătite pentru ca piteștenii să beneficieze de cele mai bune condiții de siguranță. Au fost dezinfectate suprafețele și apa din bazine, au fost afișate instrucțiuni și norme privind modalitatea de aplicare a măsurilor de prevenire și limitare a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 și au fost asigurate măști și mănuși de protecție pentru angajați, după cum informează Primăria Piteşti.

Printre facilitățile și serviciile oferite în aceste baze de agrement se numără: bazin pentru adulți și pentru copii, plajă, șezlonguri, terasă, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică. Cetățenii au obligativitatea folosirii dezinfectantului pentru mâini, pus la dispoziție de către municipalitate, ori de câte ori este necesar. De asemenea, cetățenii sunt rugați să respecte măsurile în vigoare privind distanțarea socială, în incinta bazinelor de agrement, impusă prin prevederile Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 619/1.077/2020. Taxa de intrare este de 10 lei pentru adulți. Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de reducere și vor achita pentru un bilet doar 5 lei, după cum a anunţat Primăria Piteşti.

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești a deschis bazinele de agrement din cadrul ștrandurilor Trivale și Costache Negri, începând din data de 29.08.2020, în baza deciziei primarului Municipiului Pitești, ca urmare a Hotărârii nr. 32/27.08.2020 adoptată în ședința CJSU Argeș.

 

 

Write A Comment