Care sunt restricţiile din comunele carantinate în Argeş? DOCUMENTUL de AZI!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Comunele Bălileşti şi Dârmăneşti au fost carantinate, în această seară, prin decizia CJSU, la propunerea DSP Argeş.

După cum rezultă din decizia CJSU, pe care o ataşăm aici,  în comunele carantinate, sunt permise intrarea şi ieşirea doar pentru:

  1. Transportul de marfă, indiferent de natura acestuia, al materiilor prime şi resurselor necesare desfăşurării activităţilor economice în localităţile carantinate, precum şi aprovizionării populaţiei.
  2. Persoanele care nu locuiesc în zonele carantinate, dar care desfăşoară activităţi economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securităţii nationale, sanitar, situaţiilor de urgenţă, administraţiei publice locale, asistenţei şi protecţiei sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii, alimentaţiei publice, alimentării cu apă, comunicaţiilor şi transporturilor, persoanele care suţin examenul de admitere la facultate.
  3. Persoanele care locuiesc în zonele carantinate şi desfăşoară activităţi profesionale în afara zonelor carantinate, cu prezentarea unei adeverinţe de la angajator, legitimaţie de serviciu sau oricare alt document care să ateste activitatea profesională
  4. Persoanele care realizează activităţi agricole sau pentru comercializarea de produse agroalimentare
  5. Deplasarea din alte motive justificate (îngrijre, întreţinere, deces)
  6. Deplasarea pentru asistenţă medicală, care nu poate fi amânata nici realizată de la distanţă.
  7. Urgenţe medicale.

Documentul:

PE ACEST SUBIECT: Comunele Bălileşti şi Dârmăneşti, în CARANTINĂ!

Write A Comment