Cătălin Gherzan lansat oficial pentru primarul Piteştiului din partea PER/Mircea Andrei: “Cred că este important să alegem un om care ne educă copiii!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Astăzi, liderii PER România s-au aflat la Piteşti, pentru a anunţa candidatura lui Cătălin Gherzan pentru primarul oraşului, dar şi pentru desemnarea noului preşedinte interimar al PER Argeş, în persoana omului de afaceri, Eduard Florea.

Mircea Andrei, despre Gherzan: “Cred că este important să alegem un om care ne educă copiii!”

Simona Man şi Mircea Andrei l-au creditat astăzi, în mod oficial, pe proprietarul Lexford Castel, Cătălin Gherzan, ca fiind cea mai bună variantă pentru viitorul edil al municipiului reşedinţă de judeţ: 

“Este candidatura cea mai importantă din judeţul Argeş. Cătălin Gherzan este un om cunoscut al Piteştiului, om de afaceri şi jurist şi, în primul rând, un om care vrea foarte mult să câştige această bătălie electorală. Este un om care se ocupă de educaţia copiilor din Piteşti. După cum se ştie, principala activitate a domnului Gherzan este o unitate şcolară, de la grădiniţă în sus, cu sute şi mii de copii, cu părinţi mulţumiţi de educaţia pe care au primit-o (n.r.la Lexford Castel). Cred că este important să alegem un om care ne educă copiii. Dacă a putut face acest lucru, cred că poate face şi mai mult pentru Piteşti. Când vine un om dinspre educaţie, cred că cetăţenii oraşului ar putea să se gândească măcar la acest lucru.” – a declarat Mircea Andrei, secretar general al PER România şi până astăzi şi lider interimar al PER, filiala Argeş.

Cătălin Gherzan: “Ecologismul este un trend nu doar naţional, ci şi internaţional!”

“Ştiţi foarte bine, de pe facebook cel puţin, că intenţiile mele de a ecologiza oraşul sunt la cote înalte. Ştiţi la fel de bine că toate lucrurile pe care le vedem în Piteşti şi nu sunt în regulă, le amendăm. Ne vom ocupa cu siguranţă de ele, la momentul la care noi vom lua Primăria Piteşti. Noi, însemnând eu, alături de colegii mei de la Partidul Ecologist Român. Ecologismul este un trend nu doar naţional, ci şi internaţional. Se cunoaşte că în multe localităţi mari din Franţa, cei care au câştigat alegerile sunt ecologişti. Una dintre dorinţele mele şi ale colegilor mei de partid, în privinţa câştigării Piteştiului, are legătură cu modul în care se construieşte într-un ritm haotic, fără a se respecta normele ecologice, ecologic însemnând felul în care ne protejăm oamenii, pe noi şi pe copiii noştri, pe bătrânii noştri, de poluarea din Piteşti. Ştiţi că Piteştiul este unul dintre cele mai poluate oraşe din România. Proiectele pe care le avem în plan le veţi vedea pe parcurs.”- a susţinut Cătălin Gherzan, candidatul PER, pentru Primăria Piteşti.

Eduard Florea este noul lider PER Argeş

Secretarul general al PER România, Mircea Andrei, a mai anunţat că cel care îi va lua locul, în calitate de nou preşedinte (interimar) al filialei Argeş, este omul de afaceri, Eduard Florea (foto). „Domnul Eduard Florea n-a făcut politică, manageriază mii de oameni, în domeniul transportului. Înainte de a intra în afaceri, a fost cadru militar”, a declarat Mircea Andrei.  

Potrivit noului preşedinte al PER Argeş, Eduard Florea, politic vorbind, cea mai importantă este echipa de partid, o echipă sudată, din care fac deja parte tineri şi profesori universitari, noi în politică.

Simona Man, prim-vicepreşedinte al PER (foto), a susţinut: “Plecăm cu un capital electoral pe care domnul secretar general,  Mircea Andrei, l-a adus în PER odată cu aderarea dumnealui către acest partid. Am convingerea că proiectele dumnealui pentru judeţul Argeş sunt unele măreţe. Lucrurile sunt într-un trend pozitiv, ascendent pentru PER. Beneficiem de un trend european, aţi văzut ce s-a întâmplat în Franţa, în Germania. Partidul care nici măcar nu a fost cotat în sondajele de opinie le-a dat calculele peste cap. Avem convingerea că PER va fi surpriza acestor alegeri locale!”

Potrivit secretarului general,  Nanu Carzol, Partidul Ecologist Român, Filiala Argeş,  are deja organizaţii în 84 de localităţi ale judeţului, care adună circa 3000 de membri.

 foto slider de la dreapta la stanga: Simona Man (prim-vice PER), Mircea Andrei (secretar general PER), Cătălin Gherzan (candidat PER, Primăria Piteşti), Eduard Florea (preşedinte interimar PER Argeş) şi Neli Ion, preşedintă PER, filiala Dâmboviţa

Write A Comment