Cristian Gentea: „F.C. Argeș joacă de acum cu un înger pe umăr”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email
Astăzi a fost prezentat noul echipament al echipei FC Argeş, în cadrul evenimentului fiind prezentat şi noul autocar al echipei, unul modern şi cu însemnele clubului.
La eveniment au fost prezenţi Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Gica Dobrin – soția marelui fotbalist Nicolae Dobrin, antrenorul Ionuţ Badea, sponsorii echipei, foşti jucători de renume ai FC Argeș foarte mulți suporteri.  
Cristian Gentea le-a mulţumit sponsorilor echipei şi Gicăi Dobrin pentru toate demersurile făcute pentru ca jucătorii lui Ionuţ Badea să poarte pe tricouri chipul legendarului Nicolae Dobrin.
„Îi mulțumesc public doamnei Gica Dobrin pentru faptul că a acceptat ca tricourile F.C. Argeș să fie imprimate cu chipul marelui Nicolae Dobrin! De mâine seară, FC Argeș joacă având un înger pe umăr. Vreau să îi mulțumesc pentru acest lucru și domnului Viorel Tudose, sponsorul echipei, cel care este trup și suflet alături de formație! Din punctul meu de vedere este cel mai sufletist sponsor al unei echipe din Liga I. În plus, acesta o să vireze încă 100.000 de euro până la finalul lunii, un lucru vital pentru formație. Așadar, jucătorilor le rămâne acum să înțeleagă că îmbracă tricourile FC Argeș, să se mobilizeze și să obțină victoria în jocul de vineri cu UTA! Împreună suntem mai puternici!”- a declarat Cristian Gentea.
(Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200019, publicat de Press Enterprice EDV)

 

Write A Comment