UPDATE/Decanul Baroului Argeş: Cătălin Gherzan a fost exclus din profesia de avocat

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Şefa Baroului Argeş, avocata Luminiţa Ioana, a emis astăzi un comunicat de presă, privind calitatea de avocat a lui Cătălin Gherzan. Cătălin Gherzan este candidatul ALDE la funcţia de primar al Piteştiului.

Comunicatul: Exclus din anul 2016

“Subscrisul BAROUL ARGEȘ, cu sediul în Pitești, b-dul I. C. Brătianu, nr. 42, județul Argeș, reprezentat prin Ioana Luminița în calitate de Decan, pentru o justă și corectă informare a publicului cititor, având în vedere desele mențiuni din presa scrisă și online în care domnul Gherzan Cătălin apare cu titulatura de avocat, vă aducem la cunoștință următoarele: Prin Decizia nr. 86/07.06.2016 a Consiliului Baroului Argeș, rămasă definitivă, domnul Gherzan Cătălin a fost exclus din profesia de avocat. În aceste condiții, la acest moment, domnul Gherzan Cătălin nu mai face parte din corpul profesional al avocaților și nu este înscris pe tabloul avocaților vreunui Barou din România. Cu considerație, Decan, Av. Luminiţa Ioana.”, se arată în informarea de presă a Baroului Argeş.

REVENIRE: Decanul Baroului, Luminiţa Ioana (foto), explică motivul pentru care a decis să emită acest comunicat: „Profesia de avocat trebuie apărată. Colegii din cadrul Corpului Profesional s-au simţit lezaţi de folosirea de către domnul Cătălin Gherzan a titulaturii de avocat. Domnul Gherzan a fost exclus din profesie. A fost stagiar pentru o perioadă de 7 ani. Nu a promovat examenul de definitivat în Barou.”, a  declarat Luminiţa Ioana pentru interespublic.ro

Cătălin Gherzan nu a răspuns la telefon, pentru exprimarea unui punct de vedere.

foto: Catalin Gherzan, la Gala Juridice, decembrie 2019

G.B.

Write A Comment