Deputatul Simona Bucura Oprescu: „Avem în Argeş cea mai bună echipă!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, a prezentat astazi lista candidaților partidului pentru funcția de primar în municipiile, orașele și comunele din județ.

Lista aici: Candidati PSD/primari Arges/LISTA COMPLETA

“Domnul Ion Mînzînă va candida pentru președinția Consiliului Județean. Este un argeșean care va uni acasă și va impune la București! Domnul Cristian Gentea, candidatul nostru pentru funcția de primar la Pitești, este un om de cuvânt și va fi și un edil de cuvânt. Realizările sale în plan profesional – cea mai recentă fiind obținerea unei finanțări de milioane de euro pentru reactorul ALFRED de la Mioveni – vorbesc de la sine și în recomandă. Avem în Argeș cea mai bună echipă, o echipă cu care vom câștiga alegerile și vom duce Argeșul pe primul loc!”, a spus astăzi Simona Bucura Oprescu, în cadrul conferinţei de presă.

Nicolae Pană (foto), primarul comunei Coșești, prezent la conferinţă, a explicat de ce a ales să candideze pentru PSD și a prezentat o serie dintre proiectele finalizate sau avute în vedere în comună:

“Am ales echipa PSD pentru că este o echipă puternică, de profesioniști, alături de care sunt convins că vom avea reușite deosebite la Coșești! În ceea ce privește proiectele finalizate, pot spune că la Coșești au fost reabilitate numeroase străzi, a fost extins iluminatul public, am extins rețelele de apă din localitate, asigurăm transportul tuturor elevilor din comună, am făcut foraje pentru apă și am regularizat cursuri de apă, ne-am ocupat de modernizarea școlilor, a stațiilor de autobuz… Avem și proiecte în derulare, începând cu amenajarea unor drumuri și până la amenajarea unei baze sportive cu nocturnă. Cât despre proiectele avute în vedere, menționez aici înființarea rețelei de gaze pe o lungime de circa 57 km, canalizare, continuarea modernizării și extinderii rețelelor de iluminat public, noi asfaltări, achiziția de locuri de joacă pentru grădinițe și creșe etc.”, a spus primarul Nicolae Pană.

 

Write A Comment