Emanuel Soare: Vești extraordinare pentru județul Argeș de la premierul Orban!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email
Proiectele noastre sunt susținute de Guvernul României! Am participat azi la semnarea contractului pentru proiectarea și execuția tronsoanelor 3 și 4 ale drumului expres Pitesti- Craiova, evenimentul având loc în sala mare a Consiliului Județean Arges, in prezenta premierului, a ministrului Transporturilor, Lucian Bode și a reprezentanților mediului de afaceri argeșean, printre care directorul general al Dacia, Cristophe Dridi și președintele ACAROM, Gabriel Sicoe.  Cu aceasta ocazie, premierul Ludovic Orban a anunțat demararea mai multor proiecte extrem de importante pentru dezvoltarea Argeșului.
În primul rand, domeniul schiabil de la Molivisu, care face parte din proiectul meu pentru Consiliul Județean, a fost prins în master planul de turism al țării, urmând să fie scoase în curând din domeniul forestier noi suprafețe. Zona de nord a județului primește astfel, pe partea de turism, o veritabilă gura de oxigen.
În al doilea rând, premierul a anunțat realizarea centurii de vest a Piteștiului, care va ajuta la reducerea aglomerației în oraș.
În al treilea rând, șeful Guvernului a declarat că autostrada Pitesti- Sibiu va cuprinde un al șaselea tronson, care va face legătura între Tigveni și Râmnicu Vâlcea. Infrastructura rutiera din Arges va deveni astfel acceptabila, după zeci de ani in care a fost ignorată de Guvernele PSD.
Cu o administrație liberală a Consiliului Judetean și cu sprijinul Guvernului, vom demonstra că se poate și în Arges!
Emanuel Soare, candidat PNL pentru președinția Consiliului Judetean Argeş
 (Comandat de Partidul National Liberal, Filiala Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200012, publicat de Press Enterprice EDV)

Write A Comment