Firma implicată în tragedia de la Teddy Care deschide o nouă Clinică stomatologică la Ştefăneşti

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Mâine, 22 martie, Medical Tours Company (proprietarul Clinicii stomatologice pentru copii Teddy Care din Piteşti) va inaugura la Ştefăneşti un nou Cabinet dentar.

“Lanţul de clinici Medical Tours Company se măreşte! Din 22 martie 2021, vă aşteptăm cu zâmbetul pe buze şi servicii de cea mai bună calitate şi în noua noastră clinica din Ştefaneşti (Str. Oţeleşti nr. 1 A – lângă Primărie)! Vrem să fim astfel mai aproape de locuitorii acestei zone, mulţi dintre ei deja pacienţii noştri. Timpul este foarte important pentru fiecare dintre noi, aşa încât este acum mai uşor să vă programaţi la oricare dintre specialiştii noştri într-o locaţie aflată mai aproape de dvs. În cadrul noii clinici beneficiaţi de 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐔𝐋𝐓𝐀Ţ𝐈𝐄 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓Ă!”-  a anunţat în aceste zile Medical Tours Company pe social media.

Medical Tours Company este proprietara Clinicii Teddy Care, implicată anul trecut în cazul copilului decedat, în 12 februarie 2020, din cauza unei anestezii. La acea dată, DSP Argeş a suspendat activitatea Secţiei ATI a Clinicii stomatologice pentru copii, decizie care a fost contestată în instanţă de Medical Tours Company.

Amănunte:

(G.B.)

 

Write A Comment