JURNAL DE CAMPANIE PNL – „Dezvoltam Argesul” nu este doar un slogan! 

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Echipa de campanie a PNL Argeș a fost azi in comunele Bradu, Rociu, Moșoaia, Slobozia și Suseni. Candidatii PNL Argeș pentru Parlament, Adrian Miuțescu, Gelu Tofan și Stanciu Dorina, le-au explicat argesenilor din aceste localități care sunt avantajele unei guvernări liberale cu susținere în Parlament: dezvoltarea infrastructurii, afaceri prospere și agricultură performantă. 

Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, le-a spus cetățenilor că „Dezvoltam Argesul” nu e doar un slogan- îndemnul a fost formulat chiar de premierul Ludovic Orban la semnarea contractului pentru secțiunea Pitesti-Curtea de Arges a autostrăzii Pitesti-Sibiu. Proiectul este esențial pentru dezv/oltarea județului, la el lucrandu-se in prezent într-un ritm peste așteptări.

În sudul județului, agricultura este un sector economic care oferă multora un loc de muncă. Prin cooptarea în echipa de la Arges a fostului ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, care candidează pentru Camera Deputaților, fermierii argeșenii au garanția că nevoile lor vor intra pe agenda Guvernului. De la depozitare până la valorificarea cerealelor, legumelor și fructelor, fermierii sunt susținuți de PNL și guvernarea liberală!

Reușim impreuna!

(Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Argeş, cod mandatar financiar- 11200025, publicat de SC Press Enterprice EDV )

Write A Comment