Lucreţiu Tudor pleacă de la conducerea Finanţelor/Mesaj fără precedent în viaţa publică argeşeană!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Lucreţiu Tudor a părăsit în această dimineaţă funcţia de director al Finanţelor Publice Argeş, după încetarea mandatului său. Anuntul a fost facut chiar de domnia sa, pe contul de socializare, unde a postat un mesaj extrem de onorabil, fără precedent în viaţa publică argeşeană.

 “Într-o societate și într-o țară normală, în care valorile morale, educaționale și profesionale nu pot fi pierdute, eu țin să îmi asum acest moment, apreciind că este firesc ca instituția să fie condusă de acum înainte de către o persoană care are susținerea actualei coaliții de guvernare, care înțelege, împărtășește și poate să aplice politicile fiscale specifice guvernului său.

“Am fost onorat să dețin în ultimii doi ani această poziție și să lucrez alături de colegii de la care mi-am luat astăzi rămas-bun. Ca și domniile lor, cu peste un deceniu experiență în domeniu, eu mă consider un om de finanțe și un fiscalist, iar pentru toate pozițiile pe care le-am dobândit în ultimii 12 ani am susținut concursuri naționale care mi-au permis să acumulez experiență, încredere în forțele proprii și o viziune cât mai completă asupra sistemului fiscal. În poziția deținuta, m-am străduit să acționez permanent în spiritul principiilor care guvernează funcția publică.”

Mă înclin cu respect în fața tuturor colaboratorilor fără de care împlinirea mandatului meu nu ar fi fost posibilă, mulțumesc mediului de afaceri, presei și autorităților care mi-au fost parteneri de drum! Să avem sărbători liniștite, încredere în valorile personale și colective și fericire!” – a spus Lucretiu Tudor pe contul sau de socializare.

 

Write A Comment