Ministrul Cuc demontează minciunile electorale ale liberalilor!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email
Ministrul Cuc demontează minciunile electorale ale liberalilor. Contractul de finanțare pentru Autostrada Pitești-Sibiu a fost semnat în 4 Noiembrie 2019,
Pentru restabilirea adevărului, trebuie să vă reamintim că proiectul cu care se laudă acum liberalii a fost întocmit și trimis la Comisia Europeană de către guvernarea PSD, contractul de finanțare fiin semnat în 4 noiembrie 2019, când ministru al Transporturilor era Răzvan Cuc.
Vă prezentăm în continuare declarația lui Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, care face un scurt istoric al modului în care a fost obținută finanțarea pentru autostrada Pitești – Sibiu:
„Când n-ai nici o realizare, te lauzi cu realizările altora. Ministrul Cîțu și colegii dânsului se laudă cu finanțarea europeană pentru prima autostradă care va traversa Carpații: Sibiu-Pitești. Nu cred că își imaginează cineva că Guvernul LucoVID a cerut finanțare, iar Comisia Europeană a zis a doua zi: ”pentru domnul Orban?! APROBAT!”. Nu! Licitația de proiectare și execuția au fost lansate în iulie 2017, iar contractul de finanțare a fost semnat în 4 noiembrie 2019, când eu conduceam ministerul Transporturilor, iar la Palatul Victoria se aflau oameni competenți, cu viziune.”
(Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200019, publicat de Press Enterprice EDV)

 

Write A Comment