Noua echipă a PSD Argeş la Parlamentare/DECLARAŢII

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

PSD Argeș a depus astăzi la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. La eveniment a fost prezent și liderul PSD Argeș, Ion Mînzînă, președintele ales al Consiliului Județean, care a declarat că toate candidaturile au fost atent analizate și că s-a dorit să se vină în fața argeșenilor cu o echipă de profesioniști capabili să reprezinte cu succes Argeșul în Parlamentul României.      Ion Mînzînă a declarat astăzi: “Trecem printr-o perioadă deosebit de grea. PSD Argeș a depus astăzi listele cu gândul ca Argeșul să fie pe primul loc. Avem o echipă competitivă care se va bate în Parlament pentru Argeș și pentru argeșeni. Performanța va fi a celor puternici, iar cei puternici suntem noi!”. Deputata Simona Bucura Oprescu deschide lista la Camera Deputaţilor. “Le mulțumesc tuturor colegilor pentru susținere și pentru șansa de a candida pentru un nou mandat de parlamentar. Sunt și voi rămâne un parlamentar harnic, conectat la realitate, care își ține audiențele, este prezent peste tot în județ și este un susținător al primarilor argeșeni. Ne-am luat angajamentul, alături de dl. președinte Mînzînă, de domnul președinte executiv Gentea, de primarii noștri că vom readuce Argeșul pe primul loc și asta vom face!”- a declarat astăzi deputata Simona Bucura Oprescu. Aceasta este secondată de liderul de sidicat al Dacia, Nicolae Pavelescu.  “Consider că misiunea mea ca lider al Sindicatului Dacia s-a încheiat. Sunt un om de stânga și am convingerea că împreună cu echipa PSD vom reuși să reprezentăm mai bine interesele angajaților în Parlament”, a spus Pavelescu.

Nicolae Pavelescu este urmat de  Nicolae Georgescu, fost director de şcoală, profesor de istorie, care candidează pentru a doua oară.

Remus Mihalcea, managerul Spitalului Colentina, una dintre marile surprize ale acestei liste, se poziţionează pe locul al 4-lea.  “Sunt argeșean. Aici m-am născut, am crescut și am învățat până să plec la Facultatea de Medicină. Ulterior am revenit la Spitalul Județean, după care am plecat la Spitalul Colentina. Am acumulat o experiență vastă în domeniul sanitar și acum vreau să o pun în slujba argeșenilor. Sunt mai mulți medici care s-au alăturat PSD și împreună putem ajuta la construirea unui sistem sanitar solid”, a spus managerul Spitalului Colentina.

Acesta este urmat de primarul comunei Rociu, Aurel Bălăşoiu. Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni, este, de asemenea, un new-entry pentru alegerile din 6 decembrie, aflându-se pe locul al şaselea şi fiind urmat de un alt tânăr social-democrat, Cătălin Mîndroc, de meserie economist. Locul 8 la Camera Deputaţilor este ocupat de primarul comunei Corbeni, Nicolae Dinică, urmat de directorul Muzeului Municipat Curtea de Argeş, Ştefan Dumitrache. Lista continuă cu Bogdan Oancea (preşedinte al organizaţiei PSD, Bughea de Jos) Bogdan Minciunescu (inginer Dacia Mioveni) şi Marius Nicolaescu (Consiliul Judeţean):

Camera Deputaților:

 1. Simona Bucura-Oprescu
 2. Nicolae Pavelescu
 3. Nicolae Georgescu
 4. Remus Mihalcea
 5. Aurel Bălășoiu
 6. Alin Călinescu
 7. Cătălin Mîndroc
 8. Nicolae Dinică,
 9. Ștefan Dumitrache
 10. Bogdan Oancea
 11. Bogdan Minciunescu
 12. Marius Nicolaescu

Lista la Senat este deschisă de Ovidiu Puiu, rectorul Universităţii Constantin Brâncoveanu, doctor în economie. “Mă onorează această candidatură și îi mulțumesc domnului Gentea care a avut ideea. Intru în această ecuație a politicii încercând să văd politica prin dialog, iar nu prin confruntare. Trebuie să fim foarte atenți să păstrăm echilibrul, iar curentul social-democrat a vegheat mereu de-a lungul istoriei sale la acest deziderat”, a declarat astăzi Ovidiu Puiu.

Cristina Stocheci şi medicul Viorel Enache ocupă poziţiile 2 şi 3.

“Fac parte dintr-o echipă extraordinară, cu oameni care au o mare experiență în domeniile lor de activitate. Vom face echipă și în Parlament pentru argeșeni”– a declarat senatoarea în funcţie, Cristina Stocheci.
Pe locul al patrulea la Senat se află Laura Moraru, purtător de cuvânt în cadrul Petrom, Ghiorghe Vătăşescu, fost inspector şcolar şi Adrian Bughiu (Consiliul Judeţean).

Senat:

 1. Ovidiu Puiu
 2. Cristina Stocheci
 3. Viorel Enache
 4. Laura Moraru
 5. Ghiorghie Vatășescu
 6. Adrian Bughiu

 

 

Write A Comment