PER Argeş şi-a prezentat încă doi candidaţi pentru primăriile din Argeş

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Partidul Ecologist Român, Filiala Argeş, şi-a prezentat astăzi alţi doi candidaţi pentru funcţiile de primari în localităţi importante din Argeş. Este vorba de Alexandru Lucian Mihai, pentru Moşoaia şi Ana Maria Pănescu, pentru Topoloveni. La lansarea acestora au fost prezenţi Mircea Andrei (secretar general PER România), Eduard Florea- preşedinte PER Argeş, Cătălin Gherzan, candidatul PER pentru funcţia de primar al Piteştiului  şi Raluca Lazea – vicepresedinte PER Arges, responsabil proiecte si comunicare.

Cătălin Gherzan a reiterat problema Pădurii Trivale, poate cel mai important dintre subiectele sale de campanie, menţionând totodată şi necesitatea transformării parcului Zoo într-un loc de recreere pentru piteşteni: “Trebuie să profităm de parcul Zoo care cuprinde doar câteva animale şi un lac nefolosit. În starea în care se află, parcul nu se regăseşte în interesul cetăţenilor, deci trebuie dezvoltat. În pădurea Trivale avem nevoie, aşa cum multe alte oraşe au, de un loc de recreere, chiar cu grătare, pentru cei care mai ales în această perioadă a pandemiei aleg să-şi petreacă timpul nu foarte departe de casă. Trebuie să respirăm oxigenul care generează sănătate. Pădurea Trivale trebuie folosită la capacitatea ei maximă, fiind una dintre cele mai importante zone pentru piteşteni.”- a spus Gherzan.

Liderul PER Argeş, Eduard Florea a susţinut că, pentru a schimba ceva în localităţile Argeşului este nevoie de oameni tineri, cu dorinţa de a scăpa anumite comunităţi de primari care s-au împământenit de zeci de ani şi care sunt de neclintit. În acest sens, PER Argeş şi-a anunţat susţinerea pentru cei doi tineri: Ana Maria Pănescu, intrată în cursa pentru funcţia de primar la Topoloveni şi Lucian Alexandru Mihai la Moşoaia (fost PNL).

Ana Maria Pănescu (foto) este de meserie asistent medic generalist şi este mamă a două fetiţe. Este preşedinta Organizaţiei PER, Topoloveni, care cuprinde deja 30 de membri. Este adepta implicării civice şi a implementării de proiecte care pot fi realmente realizate. „Avem o administraţie de 30 de ani, iar lucrurile ar trebui să se schimbe. Schimbarea  poate veni doar de la oameni simpli. Îmi doresc să deschid un centru de permanenţă în Topoloveni, care să deservească şi zonele limitrofe. Din planul meu mai face parte şi extinderea reţelei de gaze în satul Ţigăneşti, unde sunt mari probleme, pe unele străzi neavând nici măcar canalizare.” – a declarat astăzi Ana Maria Pănescu.

Lucian Alexandru Mihai (foto) este, după cum se cunoaşte deja, fostul candidat al PNL pentru conducerea primăriei din Moşoaia. Acesta a intrat în PER Argeş, împreună cu întreaga organizaţie de la Moşoaia.

A declarat că se regăseşte în noua formaţiune politică, datorită poziţionării sale pe eşichierul de centru-dreapta şi că va merge în lupta pentru primărie cu aceeaşi determinare pe care a avut-o în anii anteriori.

in foto slider: Raluca Lazea, Eduard Florea, Lucian Alexandru Mihai, Catalin Gherzan, Ana Maria Pănescu, Mircea Andrei

 

Write A Comment