PNL Argeş: „Scopul nostru este să oferim municipiului un om bine ancorat în realitățile orașului”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

PNL Argeş a emis un comunicat de presă, prin care consideră că PSD Argeş recurge la atacuri nefondate la adresa liberalilor. PNL acuză PSD de populism şi ipocrizie şi declară următoarele, vizavi de candidatul  pentru funcţia de primar al Piteştiului:

 PNL Argeș a declanșat, în urmă cu câteva luni, dezbaterea internă în vederea stabilirii candidatului pentru primăria Pitești. Lista a fost una deschisă, accesibilă acelor candidați care cred că au un cuvânt de spus pentru Pitești. În acest sens au fost realizate sondaje de opinie pentru a măsura gradul de notorietate al celor implicați, au fost prezentate proiectele de candidat, cel mai bine cotat urmând a prelua atributul de candidat al PNL. Scopul nostru este să oferim municipiului un om bine ancorat în realitățile orașului, care să cunoască nevoile piteștenilor și să impună un amplu proiect de dezvoltare urbană. PNL nu caută candidații altor partide, PNL își dorește un Pitești prosper, modern și curat.”

(departamentul de comunicare al PNL Argeş)

PNL Argeş nu a emis deocamdată nicio poziţie oficială vizavi de candidatura lui Sorin Apostoliceanu, care a confirmat presei că va intra în alegeri ca si competitor PNL pentru funcţia de edil.

Citeste si: Sorine, după ce se ridică ceaţa atomică…

 

Write A Comment