PNL Argeş şi-a lansat echipa pentru Piteşti: Sorin Apostoliceanu primar, Mihai Coteţ viceprimar

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

PNL Argeş a organizat astazi o conferinţă de presă, la care au participat preşedintele Adrian Miuţescu, Sorin Apostoliceanu- candidat pentru primarul Piteştiului, Ana Stan, Mihai Coteţ, candidatul pentru funcţia de viceprimar, preşedintele PNL Piteşti, Marius Postelnicescu, vicepreşedintele Gelu Tofan şi alţii. Iată discursurile acestora, în baza cărora PNL Argeş dă startul promovării echipei in alegerile pentru noua conducere a oraşului, reşedinţă de judeţ:

Adrian Miuțescu: „Pentru PNL, lansarea de astăzi este specială, pentru că ne asumăm în fața dumneavoastră o misiune istorică pentru Pitești: să eliberăm orașul de administrația care l-a ținut 30 de ani în subdezvoltare, care i-a furat orice șansă la modernizare și care i-a făcut pe piteșteni să-și dorească să plece din țară sau să se mute în alte orașe ale României, administrate responsabil. Decizia Biroului Politic Național al PNL a statuat ceea ce piteștenii au ales:  Sorin Apostoliceanu pentru Primăria Pitești! Este omul care nu a ars etapele în parcursul profesional și care a muncit pentru diplomele primite și pentru reușitele sale. S-a ținut departe de politică și a demonstrat apropiere de oameni și dorința de a le rezolva problemele. Nu a fost lăsat.  Suntem partidul de tradiție care susține oamenii, care încurajează competiția pentru succes și care are cei mai valoroși primari și președinți de consilii județene din țară! Sorin Apostoliceanu este astăzi în formula câștigătoare!   

Marius Postelnicescu: Cu domnul Sorin Apostoliceanu, putem realiza toate obiectivele

“Trebuie să dăm o față nouă Piteștiului. Este momentul care acest oraș să aibă o altă imagine. Avem obiective care nu sunt scoase în evidență. Nu am reușit să scoatem în evidență adevăratele valori istorice tradiționale. Împreună cu domnul Sorin Apostoliceanu, care are o adevărată experiență în administrație, putem realiza toate obiectivele pe care ni le propunem. Avem mari speranțe că acest an este anul PNL, când vom câștiga Primăria Pitești!”

Mihai Coteț: „Alături de Sorin Apostoliceanu, omul care a fost în interiorul administrației, singurul care a lucrat pentru cetățeni, vom transforma orașul în unul în care ne place să trăim, într-un oraș fără mizerie, fără probleme în trafic, cu asistență medicală de calitate, cu școli și grădinițe pregătite să ne educe copiii! Piteștiul va redeveni ACASĂ pentru piteșteni, în adevăratul sens al cuvântului, așa cum îmi place să spun! Trebuie să le oferim piteștenilor tot ce au nevoie, la ei acasă! Candidatul PNL are toate atuurile victoriei: este tânăr, dar cu experiență, a confirmat la nivel local, este onest și pregătit să performeze. Împreună, cei pe care îi vedeți aici și cei care vor profesionaliza primăria alături de noi, vom reuși! Sorin Apostoliceanu este profesionistul în administrație, Ana Stan este expertul nostru în legislație și științe juridice, Tiberiu Irimia este vocea autorizată în domeniul atât de important al sănătății, iar eu vin cu experiența în mediul de business, expertiza în management și dorința imensă de a fi și Piteștiul alături de orașele care investesc masiv în dezvoltarea lor, care atrag fonduri și care astăzi sunt departe!

 Ana Stan: „PNL cu Sorin Apostoliceanu va reuși să demonstreze că se poate să trăim într-un oraș fără mizerie, fără probleme în trafic, fără școli insalubre și transport comun în care ți-e frică să călătorești!

Voi fi alături de Sorin în mijlocul oamenilor, vom vorbi cu oamenii despre multele probleme ale orașului și despre cele mai bune soluții pentru noi toți, și îi îndemn pe piteșteni să ne spună ce își doresc pentru orașul lor și pentru viața lor aici după 27 septembrie!

Mă întorc către Sorin Apostoliceanu, omul din centrul echipei noastre câștigătoare și îi spun cu toată încrederea că jumătate din munca noastră la Primăria Pitești este făcută, prin simplul fapt că ne dorim să reușim! Că ne dorim să modernizăm orașul acesta pe care îl iubim și ne dorim să nu ne mai plece copiii din țară! Și îi mai spun că acum poate să realizeze tot ceea ce și-a propus pentru Pitești în vechea formulă care l-a izolat în primărie. Este în echipa câștigătoare!

Sorin Apostoliceanu: „După 4 ani în administrația orașului, mi-am dat seama că se pot face multe, dar numai cu abordări de secol XXI și concepții adaptate timpului nostru! Nu poți face performanță când ești constrâns de politica partidului și obligat la obediență, nu poți evolua cu mentalitatea pe care am lăsat-o la PSD.

Dar câștigul meu net în acești 4 ani se contabilizează în date exacte despre ce anume trebuie rezolvat urgent. Știu cum să fac lucrurile să meargă și, mai ales, știu când trebuie să las echipa să lucreze, să nu pun piedici în fața unor proiecte bune pentru comunitate.

Așa cum spunea și Mihai, în perioada următoare voi continua să preiau sugestiile oamenilor și voi face lista de priorități ale orașului, pentru că schimbăm modul de a face administrație! Cu lucruri care fac diferența și contează. În primul rând cu transparentizarea deciziei administrative, pentru că cetățenii trebuie să știe cum ne ocupăm noi ca administratori de patromoniul comun. Și, la fel de important, prin profesionalizarea muncii în primărie și instituirea respectului față de cetățean.

Un punct la care țin la fel de mult ca și colegii mei de echipă este scoaterea politicii din primărie! Sunt întru totul de acord cu Adrian Miuțescu:  politica trebuie să ajute administrația, nu s-o încurce! Oradea, Cluj, Sinaia, Alba Iulia, Timișoara sunt rodul muncii primarilor lor, dar și al politicii de partid care a încurajat performanța, nu a sufocat-o! Care a susținut oamenii, nu le-a retras sarcinile doar pentru că au ieșit din linia partidului!

Toate aceste lucruri fac diferența! Iar diferența în ceea ce mă privește se va vedea din 27 septembrie!

Un primar bun poate să facă din aparatul administrativ o masinărie care merge unsă, dar are nevoie de profesioniști lângă el și are nevoie de un Guvern care sprijină atoritățile locale! Suntem astăzi, și spun asta cu bucurie, într-un context extrem de bun: Guvernul Orban a lansat recent Programul Național de Investiții, cu o componentă esențială pentru dezvoltarea comunităților, încurajând antreprenoriatul urban și rural. Și eu cred că singurul motor autentic de dezvoltare economică sunt investițiile. Sprijinul guvernului PNL este vital pentru proiectele viitoare!”

 

Write A Comment