Prăpastia socială de la Ştefăneşti: „Blocurile sunt GHETOURI!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

„Blocurile din Ştefăneşti nu sunt blocuri, ci ghetouri!”

Declaraţia aparţine lui Virgil Baciu, care candidează din partea PMP Argeş la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Baciu a fost în oraşul Brătienilor, alături de Eduard Dima (candidatul PMP pentru primarul Ştefăneştilor), pentru a sta de vorbă cu oamenii.

„Pe dealurile Ștefăneștiului sunt vilele, iar în zona centrală sunt acele blocuri, care nu pot fi numite blocuri, ci ghetouri. Nu mă gândeam că poate fi o așa mare discrepanță între oameni din aceeași comunitate. Nu mă gândeam că un oraș ca Ștefăneștiul, cu un potențial atât de mare, cu o poziție foarte bună lângă Pitești, să fie atât de subdezvoltat, să văd cum cad acoperișurile în capul oamenilor, să văd cum stau cu ligheane în casă!” – a spus Virgil Baciu, în conferinţa de presă organizată ieri de PMP Argeş.

Titus Voinopol (primul din dreapta) candidează în echipa lui Eduard Dima, pentru Consiliul Local. Voinopol susţine că oraşul Ştefăneşti este prizonierul celei mai mari discrepanţe dintre clasele sociale:

Prăpastia aceasta există în toată ţara, dar că în Ştefăneşti, nu am crezut să o văd vreodată. Sunt zone extrem de bogate, iar la zece metri, douăzeci de metri sunt zone extrem de sărace. Această prăpastie a fost întreţinută sistematic de către cei care s-au perindat la conducerea oraşului. Reabilitarea blocurilor este urgentă.”

foto blocuri Ştefăneşti: youtube

Write A Comment