Preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă, pozitiv Covid 19!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Astăzi, 3 noiembrie 2020, președintele Consiliului Județean Argeș, totodată preşedinte al PSD Argeş, Ion Mînzînă, a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2.

În acest moment, acesta se află izolat la domiciliu și nu prezintă simptome specifice infecței cu noul coronavirus. Deși starea de sănătate este una bună, Ion Mînzînă urmează să se interneze, în cursul zilei de astăzi, într-o unitate sanitară specializată în monitorizarea și tratarea pacienților infectați cu COVID-19.

În perioada în care Ion Mînzînă nu își va putea exercita funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, atribuțiile vor fi preluate de cei doi vicepreședinți, domnul Marius Nicolaescu și domnul Adrian Bughiu, după cum a informat Consiliul Judeţean Argeş.

Ion Mînzînă: „Vă rog să tratați cu seriozitate existența acestui virus destul de parșiv!”

“Dragi argeșeni, din păcate, în urmă cu puțin timp, am aflat că rezultatul testului de COVID-19 pe care l-am efectuat este pozitiv. Nu am ignorat nicio secundă măsurile de protecție și nici nu m-am îndoit de pericolul și gradul ridicat de contagiozitate al acestui virus. Însă, așa cum știți, prin prisma activității mele administrative și politice, în toată această perioadă am intrat în contact cu mai multe persoane, motiv pentru care am considerat că este necesar să mă testez periodic, mai ales pentru protecția celor din jur. Vă rog să tratați cu seriozitate existența acestui virus destul de parșiv, să vă protejați pentru siguranța dumneavoastră și a celor apropiați. Vă urez multă sănătate și să dea Dumnezeu să ne revedem sănătoși!” – Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș şi preşedinte al PSD Argeş.

Write A Comment