Rudele inginerului ucis la Autogară: „Nu-l chema Zaharia, ci Alexandru!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

La cererea unei rude a bătrânului ucis la Autogară (tragedie în care au fost implicaţi poliţiştii Daniel Drăghici Petruţ şi Florea Ilie), despre care mass media a menţionat numele de Barbu Zaharia, publicăm următorul mesaj de rectificare:

„Vă rog să corectați numele decedatului. În acte se cheamă BARBU ALEXANDRU și atât. Măcar în memoria lui de Om să spuneți numele corect și adevărat.” – a transmis M. Negoi, una dintre verişoarele inginerului în vârstă de 63 de ani, decedat după ce a fost trântit la pământ de către un poliţist.

„Eu sunt persoana care tot timpul a stat lângă soţia lui, pentru că este bolnavă şi nu poate merge nesusţinută de cineva. Dânsa nu a ieşit afară de aproximativ doi ani. El avea grijă atât de ea, cât şi de mama lui. Tatăl său a decedat în urmă cu trei ani. Pe cruce, la cimitir, scrie numele corect.”- a precizat M. Negoi pentru interespublic.ro.

Pe subiect:  Daniel Draghici, acuzat de uciderea bătrânului de 63 de ani, membru în cea mai selectă Asociaţie a Poliţiştilor

Foto slider: captură filmare Antena3, înmormântare Barbu Alexandru 

Write A Comment

error: Content is protected !!