Şcolile îşi redeschid mâine porţile pentru circa 11.000 elevi argeşeni din clasele terminale! GALERIE FOTO, în vreme de COVID!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

De mâine, 2 iunie, şcolile din Argeş se redeschid pentru a primi mii de elevi, în vederea pregătirii pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat.

Potrivit inspectorului general şcolar adjunct al ISJ Argeş, Cătălina Dumitraşcu, circa 11.000 de elevi din judeţul nostru vor susţine în acest an examenele de evaluare naţională, dar şi Bacalaureatul.

Condiţiile de examinare sunt foarte stricte, având în vedere epidemia de coronavirus, fiind stabilite prin decizii ale ministrului Educaţiei, Monica Anisie.

5653 elevi din clasa a 8-a se pregătesc pentru examenul de evaluare naţională,  4406 elevi de clasa a 12-a vor susţine Bacalaureatul, odată cu alţi 681 elevi care termină clasa a 13- a.

Săptămâna viitoare, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş va avea şi situaţia celor care nu au promovat BAC-ul în anii anteriori. Este vorba de persoane care doresc să aibă o diplomă de BAC, chiar şi după zece ani de la terminarea liceului, dar fie nu l-au promovat, fie nu s-au putut prezenta la examen.  Primele examene de evaluare națională a elevilor de clasa a VIII-a vor avea loc începând cu jumătatea lunii iunie. Conform ISJ Argeş, unităţile de învăţământ sunt pregătite cu toate condiţiile impuse de lege, privind igiena sanitară şi distanţarea, în vreme de Covid19, după cum se observă din imaginile alăturate:

ŞCOALA MIHAI EMINESCU, PITEŞTI:  ŞCOALA ION MINULESCU, PITEŞTI: ŞCOALA IULIA ZAMFIRESCU, MIOVENI: ŞCOALA VINTILĂ BRĂTIANU, ŞTEFĂNEŞTI: CURTEA DE ARGEŞ: ŞCOALA MIRCEA CEL BĂTRÂN, BASARAB I, LICEUL TEHNOLOGIC CTIN DOBRESCU, LICEUL TEHNOLOGIC FORESTIER

Sursa foto: Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş

Foto slider: imagini Scoala Vintila Bratianu, Stefanesti

Write A Comment