Sediu nou pentru Avocatul Poporului Argeş/Vâlcea

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

„Aducem la cunoștință cetățenilor din județul Argeș și Vâlcea că, începând cu data de 17.08.2020, Biroul teritorial Pitești al instituției Avocatul Poporului dispune de un nou spațiu public de lucru, atribuit prin Hotărârea nr.176/30.07.2020 a Consiliului Județean Argeș, care a aprobat constituirea dreptului de folosință cu titlu gratuit asupra spațiului situat în cadrul imobilului din Municipiul Pitești, str. George Coșbuc nr.40, județul Argeș.

Având în vedere Hotărârea Guvernului nr.668/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 16 august 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, persoanele din județele Argeș și Vâlcea sunt rugate să depună petițiile prin poștă la adresa Municipiul Pitești, str. George Coșbuc nr.40, județul Argeș (în cadrul sediului Regiei Autonome de Drumuri Argeș),  prin e-mail, la adresa avparges@avp.ro, sau prin fax, la numărul 0248/211.101.

De asemenea, în această perioadă, informăm cetățenii din județele Argeș și Vâlcea, că  audiențele la sediul biroului cât și în teritoriu sunt suspendate, dar suntem la dispoziția acestora, putându-ne contacta la numărul de telefon 0248/211.101.”- a informat astazi Avocatul Poporului, prin adjunct Ecaterina Mirea.

 

 

Write A Comment

error: Content is protected !!