Sorin Apostoliceanu: „Am fost EXCLUS, fără să fiu chemat, întrebat, ascultat!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Viceprimarul Piteştiului, Sorin Apostoliceanu, vine cu un punct de vedere despre exluderea sa din PSD, decisă luni, 29 iunie:

„Am anunțat cu mult timp în urmă că doresc alt profil de primar pentru Pitești, așa că nu cred că punctul meu de vedere este o surpriză pentru cineva. Am spus cât se poate de clar că, dacă se va merge în continuare cu domnul primar Cornel Ionică, voi regândi drumul meu administrativ.

Decizia mea a fost argumentată încă de când am anunțat-o, cu luni în urmă, când se punea problema ca partidul să propulseze același candidat pe care l-a avut și acum patru ani, dar nu a fost niciodată discutată sau măcar luată în considerare. Eu am fost onest și deschis.

Mi-am spus răspicat intențiile, dar nu am avut parte de același tratament. Am fost exclus din partid în absență, fără să fiu chemat, fără să fiu întrebat, ascultat.

Aceasta este democrația din PSD Pitești: nu-ți poți susține punctul de vedere, nu contează ce gândești! Atâta timp cât nu ești pe aceeași lungime de undă cu cine trebuie, deranjezi!

PE SUBIECT….Vicele Apostoliceanu, exclus din PSD

Excluderea mea din partid, fără ca eu să fiu prezent la acea ședință, fără să fiu chemat pentru a explica punctul meu de vedere în Comitetul Executiv, dar și ”retragerea” bruscă a candidatului anunțat, Cristian Gentea, în zona expertizei nucleare, lăsând lucrurile în ce privește candidatura partidului într-o ceață atomică…pentru mine toate acestea arată că nu am greșit.

Oricât de mulți oameni valoroși ar avea un partid, potențialul de reușită al proiectelor și a viziunii lor va fi întotdeauna unul foarte scăzut, atunci când nu există colaborare reală, ci doar orgolii și interese personale, în rândul celor care decid.”- a declarat Sorin Apostoliceanu pentru interespublic.ro

Potrivit unor surse, premierul Ludovic Orban va sosi în această săptămână la Piteşti, pentru lansarea oficială a candidaturii lui Sorin Apostoliceanu la Primăria Piteşti.

PE SUBIECT…Apostoliceanu: Da, voi candida din partea PNL!

Write A Comment