Mesajul primarului Piteştiului, cu ocazia începerii noului an şcolar: “Investiția în educație rămâne în continuare o preocupare permanentă”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

 

“Dragi elevi, iubiți părinți și bunici, stimate cadre didactice,

iată-ne astăzi, plini de încredere și emoție, gata să luăm startul pentru un nou început, să facem față noilor provocări în drumul spre desăvârșirea formării copiilor și tinerilor noștri ca oameni de bază ai societății.

Prin mesajul meu vreau să vă asigur că investiția în educație rămâne în continuare o preocupare permanentă a mea ca primar al municipiului Pitești, a echipei cu care lucrez, precum și a Consiliului Local. În acest sens, vom întreprinde toate demersurile necesare pentru ca actul educațional să se desfășoare conform standardelor actuale.

Dumneavoastră, stimați profesori – formatori ai tinerei generații, vă doresc putere de muncă, înțelepciune și răbdare și vă asigur de întreaga noastră considerație.

Vouă, copiilor și tinerilor, vă revin sarcina și obligația de a urma sfaturile dascălilor și părinților voștri, de a acumula cât mai multe cunoștințe, de a vă pregăti pentru viață, preluând de la noi ștafeta responsabilităților.

Asigurându-vă de sprijinul meu în tot ceea ce întreprindeți în actul educativ, vă urez tuturor sănătate, succes în noul an școlar și cât mai multe reușite în plan profesional și personal!”- a transmis primarul Piteştiului, Cornel Constantin Ionică.

 

Write A Comment