Soţia adjunctului Poliţiei Mioveni, care este anchetat de DNA, este tot poliţistă. Conform declaraţiei de avere, aceasta este ofiţer în cadrul Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale (DOS), una dintre instituțiile care pot pune în executare un mandat de supraveghere (interceptări, filaj).

Din declaraţiile de avere rezultă că cei doi au investit în terenuri agricole şi intravilane, altele fiind moştenite. Cei doi poliţişti deţin aproape patru hectare de teren în judeţul Argeş (la Valea Danului, Zona Zăvoi, şi Suseni.)

Potrivit DNA, adjunctul Poliţiei Mioveni, Marius Ovidiu Aioanei, este acuzat de comiterea infracțiunii de efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de tranzacții financiare, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite. Marius Aioanei se află sub control judiciar. Conform adevarul.ro, adjunctul Poliţiei Mioveni s-ar fi ocupat cu administrarea unei pastravarii deţinute de tatăl său.

Conform legii, poliţiştii nu au voie să administreze afaceri.

Aioanei  a demisionat din funcţia de şef adjunct.

DECLARATIE AVERE MARIUS AIOANEI: foto Marius Aioanei- sursa adevarul.ro

declaratii avere- sursa Politia Română

Write A Comment