Teddy Care, după moartea lui Petru: “În aceste momente, gândurile şi inimile noastre sunt alături de părinţi”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

După decesul lui Petru, Clinica Teddy Care a postat pe contul de socializare următorul mesaj:

“Ştim că toată lumea aşteaptă o reacţie de la noi şi, mai mult decât orice, ne dorim să înţelegeţi că ne este la fel de greu ca fiecăruia dintre dvs. să înţelegem şi să acceptăm ceea ce s-a întâmplat în clinica noastră. O clinică în care sunt trataţi şi copiii noştri, ai colegilor, prietenilor şi cunoştintelor noastre.
Înainte de toate, suntem oameni şi părinţi – de aceea, ce s-a întâmplat în casa noastră este atât de dureros, de greu de acceptat, atât de greu de trăit şi de înţeles. În aceste momente, gândurile şi inimile noastre sunt însă alături de părinţi, nu facem decât să ne rugăm să aibă putere şi linişte.
Ne dorim mai mult decât oricine să înţelegem ce s-a întâmplat, aşteptăm rezultatul investigaţiilor şi anchetelor în curs, sperăm din tot sufletul că vor aduce răspunsurile pe care toată lumea le aşteaptă şi că nu vor lăsa loc de alte interpretări.”

Teddy Care vorbeşte despre dezinfomare şi goana după senzaţional:  “Căci, din păcate, până în acest moment, dezinformarea, speculaţiile şi goana după senzaţional s-au dovedit o dată în plus mai importante decât căutarea adevărului. Încă o dată vă rugăm să aveţi toată încrederea că, în momentul în care vom avea toate datele, vom fi primii care vom dori să le facem publice. Până atunci, ne dorim să respectăm durerea părinţilor, alături de care suntem cu tot sufletul nostru.”

Ieri, Kanal D a făcut public numele copilului stins din viaţă, în urma anesteziei generale: Petru. De asemenea, Kanal D a publicat numele medicului stomatolog la care a fost dus copilul pentru tratament: Adriana Petric. Detaliile aici: AICI

Foto de mai jos a fost postată în comentariile postării Teddy Care, cu următorul mesaj: “Poza asta spune multe… Nu aveați voie să faceți asa ceva, atâta timp cât nu aveați o rezervă unde sa țineți acei copii …. în primul rând peste tot s-a spus că făceați asta ilegal, nici macar nu aveați voie să faceți asa ceva!”

G.B.

Write A Comment