UPDATE/Deputatul Rădulescu, EXCLUS din PSD! Declaraţii Cristian Gentea

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

În urmă cu câteva minute, deputatul Cătălin Marian Rădulescu a fost exclus din PSD, după o şedinţă a organizaţiei Piteşti.

Deputatul PSD de Arges, Cătălin Rădulescu, este unul dintre social-democrații care au lipsit, luni, de la ședința Parlamentului în care trebuia dezbătută și votată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.  Şi senatoarea Carmen Dan a lipsit de la şedinţă. Aceasta susținuse că e în autoizolare la domiciliu, după ce mama sa a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

Cătălin Rădulescu afirmase că i s-a făcut rău și chiar a tușit sânge, potrivit B1.

Un număr de patru parlamentari au fost excluşi din PSD, din cauză că au lipsit de la şedinţa moţiunii, printre aceştia numărându-se şi Cătălin Rădulescu.

Carmen Dan nu a fost dată afară din partid.

UPDATE, ora 20.50: Cristian Gentea: Deputatul s-a rupt de semnalele cetăţenilor!

„PSD Argeș a adoptat în această seară decizia de excludere a deputatului Cătălin Rădulescu din partid. Hotărârea a fost luată după ce domnul Rădulescu nu a participat la ședința privind moțiunea de cenzură inițiată de către PSD în Parlament. Președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, a explicat într-o declarație de presă motivele care au stat la baza deciziei: “Excluderea parlamentarului Cătălin Rădulescu din organizația PSD Pitești și din rândul social-democraților din România este o decizie cerută de colegi și – mai presus de atât – cerută, în repetate rânduri, de electorat. Anumite funcții ne obligă la responsabilitate socială și la disciplină personală.
Domnul Rădulescu, în repetate rânduri, s-a rupt de aceste reguli.
S-a rupt de echipă. S-a rupt de semnalele cetățenilor.
Decizia organizației PSD Pitești este tranșantă: Nu vom accepta niciodată acțiuni care denotă iresponsabilitate, neseriozitate sau duplicitate.”  Biroul de Presă al PSD Argeș

 

 

 

 

 

Write A Comment